זהזה, וההסבר?
שהיו במצרים- עשר מכותכמו מה שיש בשנות השובע ובשנות הרעב שהיו במצרים (3, 4)
את לא צריכה לחכותשהיו במצרים- עשר מכות
כמו מה שיש-
בשנות השובע ובשנות הרעב????
נחכה למוטי שרלוט או תמנונה ....
מחכה לפוצחים....
כמו מה שיש בשנות השובע ובשנות הרעב שהיו במצרים (3, 4)
עשר מכות?
נס שבאת!!!!כמו מה שיש בשנות השובע- עשר (עושר)
ובשנות הרעב- מכות (עוני. מל' מך- עני)
חשי - בו - ת2. חשתי שיש לזה ערך (6)
זהזהחשי - בו - ת
3. כלי עבודה לא מסובך (5) (מ)
1. הא! ראינו אותה בשבוע האחרון! (7)
אוי ואבוי! זה בהחלט היה אמור להיות 6יש לי רעיון ל 6 אותיות
מסור בל -מסובך
כלי עבודה- מסור
לא-בל
זהזהסוף גניה - האות הא בסוף המילה גני ה
זהזהס קופים
סקופ- ידיעה מרעישה
אוי ואבוי! זה בהחלט היה אמור להיות 6
טעות שלי...
כמובן זהזהוגם ההסבר
זהזהוגם ההסבר
זהזהוגם ההסבר
היום ב 10:30- 11:00
מוכנים?
כנראה שהאי-התלהבות היא בגלל השעה שהציעואם מדובר במקבץ שלי נראה שאין התלהבות הערב![]()
כנראה שהאי-התלהבות היא בגלל השעה שהציעו![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים