יש לאל ידו7- מסוגל לעשות שניים , בבעלות כהן (3,3,2)
ענף גדול - ייחור עב
פיגור רציני - איחור רב
יש לאל ידו
מסוגל לעשות- יש לאל ידו
שניים בבעלות כהן- יש לאלי דו. (אלי כהן)
ראש פינה6- אולי רעמה ? זה הקטע העיקרי (4,3)
גרמיםמשקלי העצמות (5)
ראש פינה
אולי רעמה- ראש פינה (רעמה נמצאת בפינות הראש)
זה ה קטע העיקרי- ראש פינה.
גרמים
משקלי- גרמים (גרם- יחידת משקל)
עצמות- גרמים.
חלק הארי6- אולי רעמה ? זה הקטע העיקרי (4,3)
פרה פרה8- לא למהר לפני בהמה (3,3)
חלק הארי
רעמה- חלק הארי (נמצא על ראש האריה)
הקטע העיקרי- חלק הארי.
2- נוכח פה ,ולא פה יותר ! (5)(מ)
10- עם המותג הזה אני מסודר מבחינת סוכריות (7)
לעומת2- נוכח פה ,ולא פה יותר ! (5)(מ)
ליטופים10- עם המותג הזה אני מסודר מבחינת סוכריות (7)
ליטופים
עם המותג הזה- ליטופים
(בגוגל: ליטופים זה מותג של חברת סנו)
אני מסודר מבחינת סוכריות- לי טופים.
המקבץ הסתיים בשעה טובה
אפשר להעלות מקבץ חדש.
קרדיט גם ל @sl disignזהזהוגם ההסבר
כלכבוד על פתירת כל המקבץ
נראה לי להבא פשוט אשלח לך אותו לפרטי![]()
![]()
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים