בתור מזכירה אין לי אלא להעיר שהחידה לא תקנית!!!שניה לפני מקבץ הערב, אספר לכם שהתכוונתי ל-
מכללה...
עני - מך
לפני האפצי' בשיר - ללה
אותי זה הצחיק, מקוה שגם אתכם...
זה כבר יודעים לפי שם הניק...בתור מזכירה אין לי אלא להעיר שהחידה לא תקנית!!!
משנה
ששה סדרי משנה
לחם משנה
לא משנה
משנה למלך
מדויק!) כמו גם ההסברמטבוחה
מחט- מט בו ח'
חמישית- ה'
בצלחת יש מטבוחה...
בתור מזכירה אני בסכנת התפטרות?נראה לי שמהמקבץ שלי טרם פתרו את זאת :
5- וכל זה מדובר בדחיה (4,2)
או שפספסתי ?
לך ושובנראה לי שמהמקבץ שלי טרם פתרו את זאת :
5- וכל זה מדובר בדחיה (4,2)
או שפספסתי ?
בתור מזכירה אני בסכנת התפטרות?
איך שכחתי.....
לך ושוב
וכל- המילה לכו שוב (נקראת בחזור)
מדובר בדחיה- לך ושוב.
חור בהשכלה3- בגלל העדר ידע הסטייקים יכולים ליפול (6,3)(מ)(ש)
נזכרתי אחרי הפתרון של @sl disign8- שמענו שהשיפודים יכולים ליפול כי זה מה שיש כשלא לומדים מספיק (6,3)(מ)
חסון1- מה אולי תעשה בימים אלה אילה ? (4)
חסון1- מה אולי תעשה בימים אלה אילה ? (4)
מצילה9- לנגינה בבריכה אולי (5)
פרובוקטור2- תומך בזה שמכיל עישון במדיח (9)
מרגלות7- תרות בחלק התחתון (6)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים