סרט8- רואים אותו כמי שעשה חריץ דק (3)
בשל - מותו10- למה קברו אותו עם כל איבריו ? (7)
ירושלים אנגרםרומי שלי בעיר הקודש (7)
להתייחס בכובד ראש!!!
פאהמצווה על הראש (3)
שכחהלא זוכרים את המצווה בארץ ישראל (4)
ירושליםרומי שלי בעיר הקודש (7)
שכחהלא זוכרים את המצווה בארץ ישראל (4)
ירושלים אנגרם
פאה
שכחה
ירושלים
זה זהשכחה
חידה חמודה מילד חמוד ביותר (דניאלי בן 11 וחצי ) שלפעמים מנסה לעזור לי לפתור פה את החידות
והנה חידות שהוא חיבר בעצמו:
מצווה על הראש (3)
לא זוכרים את המצווה בארץ ישראל (4)
רומי שלי בעיר הקודש (7)
נא להתייחס בכובד ראש!!!
קפה שחור2- קוף עם לוע שקוף מעורר (4,3)(מ)
דרגש3- ספה שאפשר למסור בה עיר (4)
חוט-קור10- חוט של מיליארדר זה מקרה מבדח (6)
קפה שחור
קוף - ק'
לוע - פה
ש-חור - ש-קוף
מעורר - קפה שחור
אצנית8- צמח עם מסמר אצל ספורטאית (5)(ש)
דרגש
ספה - דרגש
שאפשר למסור בה - ד"ש
עיר - ר"ג
סביבו5- מה שאפשר לראות בחנוכה בלי סוף מכל צד שלו (5)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים