הכל בסדר!זהזהוגם ההסבר * 9
בפעמים הבאות את מוזמנת לשלוח לי לפרטי
ואני אכתוב כאן כמה פתרת אם בא לך
איובה (איווה)
מדינה בארה"ב, אותיות האויב.
עכבר אך - רק בר - בן
פרח כהונה פר - הוגן נבחר - ח"כ הוליך שולל - הונה
רק את זה הצלחתי
הפתרון "עכבר" רק=אך בן=בר (בארמית) "אכבר" וזה נשמע כמו עכבר שהוא עם זנב
הכל בסדר!
כתבתי ברוח טובה, אין טעם להילחץ מזה
וחוץ מזה אין לי מנוי פרימיום כך שאין לי אפשרות לשלוח בפרטי.
שם של מדינה?7- מדינה של האויב ! (5)
אני משאירה לך,
אל תדאגי...
היתה לנו חתונה אתמול
ואני לא כ"כ בכושר מחשבתי...
מיהו אתמול של מחר ומחר של היום?היום זה השלשום של מחרתיים![]()
![]()
![]()
![]()
כבר חרשתי את כל מדינות אפריקהאביהו
אביהו מדינה - זמר
האויב - אנגרם
אביהו
אביהו מדינה - זמר
האויב - אנגרם
מחכים!!!פתרונות החל מהשעה 21:15 בלבד
רק שאלהמ 120![]()
רק שאלה
כל מילה שאתה קורא אתה מיד מתרגם את זה לחידה
אני מנסה להבין את הראש
אז אתה לא מכיר את 'כל הקודים' עדייןלא ידעתי של @שרלוט
קוראים 'כל הקודם '![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים