רבע לשבע
למד - רבע מהמילה לשבע
חחחחחח
ואני מנסה להבין אחרי שראיתי את הפתרון הזה
איפה פה הממתק ? או מה פה בדיוק אוכלים ?
ואז החלטתי לבדוק בגוגל למסתבר שיש כזה
ממתק![]()
מה שנקרא 'חור בהשכלה '
![]()
מעניין אם מישהו במשפחה שלי מכיר את זה![]()
בשמתשתם זה הר (4)
בשמת
בשמ ת
עכשיו הבנתי למה החידה הזו הגיע בדיוק אחרי הצילומסך..יש לי בת בשם בשמת
אין לי מושג גם שזה הר.טוב !
אני מכריז סופית שיש לי בור עמוק בהשכלה
יש לי בת בשם בשמת
ולא ידעתי
עד עכשיו שהיא הר![]()
![]()
![]()
כנ"לשם בבת של מוטי (4)
זהזהבשמת
בשמ ת
ברורעכשיו הבנתי למה החידה הזו הגיע בדיוק אחרי הצילומסך..![]()
האבן נכשל בעבר (4)
רמז: גב' ברנשטיין אמורה לדעת מהי התשובה![]()
זה אחד מששים של מה שאנחנו מרגישים בניסיונות לפתור את המקבציםואז החלטתי לבדוק בגוגל למסתבר שיש כזה
ממתק![]()
מה שנקרא 'חור בהשכלה '
עכשיו הבנתי למה החידה הזו הגיע בדיוק אחרי הצילומסך..![]()
ערבוביההובי של סלט (7)
היק! זה מנגן (6)
ערבוביה
ערב-וביה
זהזהבלל יקה
טרפחוללוח של זבובים (6)
אם בשמת תתחיל לזלול חפיסות של רבע לשבע היא באמת תיהפך להר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים