ריק ב- ו ןריח רע של ו ן (6)מ
עודפיםשמעתי שהשרידים עדיין לא נחתו על הקרקע (6)
גילה, זה מעולה! (4,4)
ליגה אחרתגילה, זה כבר ברמה שונה לחלוטין (4,4)
חשבתי על ליגה אחרתגילה, זה כבר ברמה שונה לחלוטין (4,4)
גב' מזכירה תמצא לך בארכיון, היכן כבר נשנה טריק זה.חשבתי על ליגה אחרת
אבל לא ברור לי אם 'אחרת' מספיק בשביל הבלבול אותיות
www.prog.co.il
שמח בחלקוזהזה!
שם מרוצה (3, 5)
מרה שחורה![]()
www.prog.co.il
זהזה!שמח בחלקו
לא זכרתי בכלל שיש הגדרה כזו באשכוללא מצליח למצוא , מסקרן אותי לדעת אם @שרלוט פתרה את זה אז![]()
דורון שפר?מצאתי הגדרת הגיון ציור שלי
אם בא לכם לפתור (לוגיקו 19 זה מספר ההגדרה ולא חלק ממנה )
צפה בקובץ המצורף 986876
חיפשתי ב'חיפוש' את צמד המילים מרה שחורה ולא מצאתי בהגדרות היגיוןאנסה למצוא![]()
3- מה עובר על פסימי באפריקה כשהוא מסתכל סביב (6,4)(מ)
נשבר מטה לחמולקרוב שלו התפרק המקל ומשכך הוא נותר ללא פרנסה (4, 3, 4)
מגנוםזה מה שמציעים לקוסם עייף עם אקדח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים