מתקרב?רמז: הלך במלחמה, בקרוב יהיה לידנו (5)
כי דום מתבגלל שהעץ איננו, אולי -03? (6)ש
זהזהמתקרב?
זהזהכי דום מת
קידומת
זה לפי הכללים של חידות היגיון?מנסה את מזלי בכתיבת חידה (מותר, נכון? כאילו אין פה כללים או משהו כזה...?)
ללמוד במצב-גבעה, הכניס בי אליל (5,4)
זה לפי הכללים של חידות היגיון?
מחכים למקבץ מחר! (או היום)לא יודע
צריך לראות קודם את הפתרון וההסבר
בכל מקרה משפט ההגדרה כאן הוא די בליל של מילים
משפט ההגדרה צריך להיות כמה שיותר משפט הגיוני
שאפשר להגיד אותו בשיחה בלי שיגידו שאתה
שיכור![]()
![]()
![]()
מחכים למקבץ מחר! (או היום)
כל מי שעל המחשב (כנראה רוב החבר'ה פה)לחכות לא עולה כסף
אמא שלי ז''ל הייתה אומרת בספרדית :
esperate sentado que parado te vas a cansar
אז שיעורי הבית לבינתיים זה לבדוק מה התרגום
של זה![]()
![]()
![]()
חכה לשבת, אתה הולך להתעייףלחכות לא עולה כסף
אמא שלי ז''ל הייתה אומרת בספרדית :
esperate sentado que parado te vas a cansar
אז שיעורי הבית לבינתיים זה לבדוק מה התרגום
של זה![]()
![]()
![]()
חכה לשבת, אתה הולך להתעייף
זה לפי הכללים של חידות היגיון?
אופס...לא יודע
צריך לראות קודם את הפתרון וההסבר
בכל מקרה משפט ההגדרה כאן הוא לא ממש משפט זורם בשיחה
אבל.... נחכה לפתרון ולהסבר
קראתי עכשיו את הדף ואני חושב שחוץ מהקטע של השיכורבכל מקרה כדאי לקרוא את דף ההסבר
אופס...
אני די חדש כאן באשכול... ולא הספקתי לעבור על כל 800 העמודים
קראתי עכשיו את הדף ואני חושב שחוץ מהקטע של השיכורזה כן לפי הכללים...
אפשר רמז?אופס...
אני די חדש כאן באשכול... ולא הספקתי לעבור על כל 800 העמודים
קראתי עכשיו את הדף ואני חושב שחוץ מהקטע של השיכורזה כן לפי הכללים...
אז צריך לכתוב מראש שאחת המילים זה באנגלית (ולציין גם איזו)יש מילה באנגלית
הכניס = מילה בתוך מילה
לא צריך לציין גם איזו. רק ככה (ל) שזה לועזי.אז צריך לכתוב מראש שאחת המילים זה באנגלית (ולציין גם איזו)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים