עמוד
מדוע- אנגרם
נחל עמוד
חידה חמודה!
על אותה הדרך:
יסדר את העמוד (4)
זהזה!יכין
אין איזה חוסם פרסומות לפלאפון ?טוב אני לא כותב יותר עד שלא
יפסיקו עם כל הפרסומות הקופצות הנודניקיות האלה
אני כותב כל דבר 10 פעמים עד שאני מצליח
לכתוב משהו וזה עף לי
כעיקרון לא קונה שום דבר שמפורסם
בפירסומת נודניקית
אל תעניש אותנו,טוב אני לא כותב יותר עד שלא
יפסיקו עם כל הפרסומות הקופצות הנודניקיות האלה
אני כותב כל דבר 10 פעמים עד שאני מצליח
לכתוב משהו וזה עף לי
כעיקרון לא קונה שום דבר שמפורסם
בפירסומת נודניקית
אולי זה (4) ואז זה ברושעץ שבור (3)
אולי זה (4) ואז זה ברוש
זלז
נסרעץ שבור (3)
3- אות עין (3)
היה את המעיין הזה שבוע שעבראני יודעת שבאתי מאוחר (מה לעשות? יד עוד כמה חובות בחיים...)
אבל אני חשבתי שהתשובה להגדרה הזאת היא -
נון אות - נון, עין נון (אחד המעיינות באסור הכינרת)
מה אומרים?
1- מעיין בשתי אותיות (3,3)
שזו תשובה יותר נכונה.אני יודעת שבאתי מאוחר (מה לעשות? יד עוד כמה חובות בחיים...)
אבל אני חשבתי שהתשובה להגדרה הזאת היא -
נון אות - נון, עין נון (אחד המעיינות באסור הכינרת)
מה אומרים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים