בלעם
קוסם- בלעם
ממציא- בל, גוי- עם
אספירין- אנגרם
בלמה
בל- מה
יעבוד
ידע- יע בו ד'
יצא לחופש? להפך- הוא יעבוד
שורשים
מזל- שור
שבירה- שירושלים -שי-ם
בתוך האדמה- שורשים
נשתחוה
כישלון- האות נ'
בן אדם- שת
אמו- חוה
נקודה- מלשון קידה, נשתחוה
דגל
מילה משותפת
בוקרים
עץ- בוק
ליד מים רבים- רי
מספיק- מ'
בעלי בהמות- בוקרים.
אולי:
לחם אורז
מי שהשתתף בקרב- לחם
מתחום המיסטיקה- או רז
סיקסט6- שלמה לה לפניו עם קלטת (5)
שלמה זה שם
ולא פעולת תשלום
מי זה שלמה סיקסט?סיקסט
שלמה סיקסט
לה לפניו - סי
קלטת - קסט
לחם שחור?1- מה יכול לאכול מי שהשתתף בקרב מתחום המיסטיקה ? (4,3)(מ)
אין לי מושג.מי זה שלמה סיקסט?
סיקסט
שלמה סיקסט
לה לפניו - סי
קלטת - קסט
מי זה שלמה סיקסט?
השכרת רכב שלמה סיקסטאין לי מושג.
לחם שחור?
יכול לאכול - לחם שחור
מי שהשתתף בקרב - לחם
בתחום המיסטיקה - שחור
פעם ראשונה שאני שומעת עליומה זאת אומרת ?
חברת השכרת הרכב הכי גדולה בארץ
פרסומות שלו על כל עץ רענן וגם על לא רענן![]()
כנ"ל.פעם ראשונה שאני שומעת עליו
אם מישהו יעלה כאן את הלוגו שלהם יפול לכם מיד האסימון. (לא מצליחה למצוא באינטרנט)פעם ראשונה שאני שומעת עליו
אם מישהו יעלה כאן את הלוגו שלהם יפול לכם מיד האסימון. (לא מצליחה למצוא באינטרנט)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים