זלזברקן
שרית ברקן
נחל ברקן
6- הם לא צריכים את האורך בשרב (4,3)
4- האם זה נחל או מוזיקאית ? (4)
רוח קדים6- הם לא צריכים את האורך בשרב (4,3)
הירש4- האם זה נחל או מוזיקאית ? (4)
רוח קדים
רוחק- דים (דיים)
הירש
האם זה נחל- ה...ירש , האם- ה...
נחל מלשון ירושה
מוזיקאית -הירש
סופגניה אנגרםמה בחנוכה כל פה ינגוס? (7)
ומה נוזל בתוכה (4)
סופגניה, אנגרם.מה בחנוכה כל פה ינגוס? (7)
סופר - מילה משותפתכתב סתם טעות (4)
היה טעים?אהבתי !!![]()
היה טעים?
מכלל הן אתה שומע לאו, את הריבה לא אהבת, אה?
כנראה אתה אוהב במילוי אחר.[
היה טעים?
מכלל הן אתה שומע לאו, את הריבה לא אהבת, אה?
כנראה אתה אוהב במילוי אחר.[
אני רואה שחוץ מהכתר של הצלם יש כאן גם כתר עו"דקודם כל אל תסיק אף פעם מסקנות מדברים שאני אומר או לא אומר
רק מה שאני אומר במפורש קובע
כ''כ גם שתיקה כהודאה לא תופס לגבי
כי אני יכול סתם לא להגיב על משהו כי
לא בא לי באותו הרגע ולא מתוך הסכמה
ולעניין ההגדרות
הגדרות אנגרם/מילה משותפת נחשבות להגדרות נחותות יותר אלא אם
הגדרת האנגרם יוצאת ממש מיוחדת
וזה מה שלטעמי יצא כאן ולכן הגבתי רק
עליה
ואין להסיק שום מסקנה אחרת לגבי שום דבר אחר מלבד מה שכתבתי
כל הסקה כזאת היא באחריות המסיק
בלבד![]()
אני רואה שחוץ מהכתר של הצלם יש כאן גם כתר עו"ד![]()
אני ואפסי עודגאוותן: צי וסי מנגן (3,4,3)
שכונה בחיפה התהפכה לי, מחילה! (5)טעות במספר האותיות![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים