דרוש מידע חיה סולימני - ריתמיקאית ומפעילה לגן - טלפון או מייל

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר אותה?
יש לי טלפון של 02-6516789 ואין מענה
גם במייל שלה אין.
יש למישהו מספר נייד או מספר אחר שאפשר להשיג אותה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
ניסית למייל שכתבתי לך?

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי צריך ופניתי להורים ונתנו לי
שוב נמחק הטל' שלה
זה המספר של ההורים שלה.
0527114731
או 026514602

• הוסף לסימניות
היא צעירה?
למה צריך מספר של ההורים ?
יש מישהי שיש לה את שלה?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, חיה עצמה לא עונה לטלפונים. הטלפון של המזכירה הוא 0527137553.

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו את המספר טלפון של חיה סולימני או המייל שלה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240922_210433_Contacts.jpg
    Screenshot_20240922_210433_Contacts.jpg
    KB 100.2 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, זה המייל העדכני שלה? והאם את יודעת אם השיר הוא רק רוצה לרקוד על הסביבון הוא שלה?

• הוסף לסימניות
לא יודעת לאמר על השיר. אני התכתבתי איתה במייל הזה אבל לא לאחרונה

• הוסף לסימניות
יש למישהו כאן את המייל שלה או את מספר הטלפון שלה? גם אני צריכה….

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו? המייל שניתן לי כאן לא עובד 🙏🙏🙏????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה