מידע שימושי חיובית !! מה המינימום להמתין כדי לעשות בדיקה נוספת לשלילית ??

• הוסף לסימניות
דחוף ביותר.
תודה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
או אולי בדיקה סרולוגית יכולה לפטור מהפלונטר של תוצאה חיובית ?
מי יודע ??

• הוסף לסימניות
מי שיצא חיובי בבדיקה לא צריך לעשות בדיקה נוספת
פשוט ממתין 10 ימים
וזו השאלה, איך כן אפשר לצאת מזה בהקדם בפחות זמן ?
אולי בדיקה סרולוגית ?
או בדיקה שלילית שתוכיח שהראשונה היתה טעות

• הוסף לסימניות
לא מכיר דרך לצאת לפני 10 יום.
אפשר לנסות להביא בתשלום בדיקה סרולוגית הבייתה, אבל רשמית זה לא למי שצריך להיות בבידוד - ק"ו לא מאומת בעצמו.

• הוסף לסימניות
אולי מי שעושה בדיקה נוספת ויוצא שלילי, או שצריך להיות קשור לגנץ ?

קבצים מצורפים

• המזכיר הצבאי של שר הביטחון נמצא בבדיקה השניה שלילי לקורונה, ותוצאת הבדיקה החיובית שבוצעה עבורו...pdf
    2 MB · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
וזו השאלה, איך כן אפשר לצאת מזה בהקדם בפחות זמן ?
אולי בדיקה סרולוגית ?
או בדיקה שלילית שתוכיח שהראשונה היתה טעות
בעיני גם 10 ימים זה נראה די גבולי. לא מבטיח שהנגיף עבר / נמצא ולא מדבק.
פשוט לקבל את המציאות כמו שהיא, כי הכל מה'.
(מקוה שלא יתקבל כביקורת. גם אני מאומתת לאחר מס' ימי בידוד, ועוד צפויים לי כמה כאלה - כמלווה לילדים).

• הוסף לסימניות
מסתבר שבבדיקה סרולוגית יהיו נוגדנים
זה הגיוני מאוד כי הגוף כעת נלחם בנגיף
אך ודאי זו לא סיבה לצאת מהבידוד,
לכאורה עדיף לא לעשות בדיקה שניה
יתכן שגם לאחר 10 ימים הבדיקה תהיה חיובית
אך מותר לצאת כי המומחים כנראה טוענים שזה כבר לא מידבק

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, עכשיו מי שעושה בדיקה ויוצא חיובי עדיין- אוטומטית נכנס שוב במערכת לבידוד מחדש של 10 ימים!
יכול להיות שלא שווה לך לנסות להיבדק שוב, לצאת חיובי ולהתחיל מחדש 10 ימים.
בדקנו את זה מול משרד הבריאות וזה הנתונים...

• הוסף לסימניות
אם יש לכם קורונה לשם מה אתם מעוניינים לצאת? כי אולי הבדיקה טעות? נראה לי שרוב הסיכויים שהיא לא טעות.
זכור לי שלהיפך יכול להיות: חיובי שיוצא שלילי בבדיקה.

• הוסף לסימניות
אם יש לכם קורונה לשם מה אתם מעוניינים לצאת? כי אולי הבדיקה טעות? נראה לי שרוב הסיכויים שהיא לא טעות.
זכור לי שלהיפך יכול להיות: חיובי שיוצא שלילי בבדיקה.
הגיוני שבן אדם רוצה לצאת כמה שיותר מהר, זה שכעת הוא יצא חיובי לא אומר שהוא לא חיובי כבר מלפני שבוע ועוד יומיים הוא כבר שלילי, ואפשר לבדוק את זה, מה שכן, לא ידוע לי שזה פוטר חוקית, כשמגיעים לקופ"ח לבצע בדיקה נוספת עלולים למצוא ניידת משטרה שמוזמנת לקנוס אתכם.

• הוסף לסימניות
הגיוני שבן אדם רוצה לצאת כמה שיותר מהר, זה שכעת הוא יצא חיובי לא אומר שהוא לא חיובי כבר מלפני שבוע ועוד יומיים הוא כבר שלילי, ואפשר לבדוק את זה, מה שכן, לא ידוע לי שזה פוטר חוקית, כשמגיעים לקופ"ח לבצע בדיקה נוספת עלולים למצוא ניידת משטרה שמוזמנת לקנוס אתכם.
בתקופה שהיו צריכים 2 בדיקות שליליות כדי לצאת מבידוד,
רוב האנשים ששמעתי עליהם המשיכו לצאת חיוביים גם הרבה אחרי עשרה ימים...

הגיוני שרוצים לצאת, הגיוני שיש הוראות לפי מה שידוע, אבל במציאות כרגע אין דרך לדעת באמצעות בדיקת קורונה אם חולה הפסיק להיות מדבק.

• הוסף לסימניות
כשעברו לבידוד של שבועיים במקום לחכות ל2 תוצאות שליליות באמת ספרו את הבידוד מהזמן שהתחילו התסמינים.
בשלב כלשהו הוחלט באופן גורף שהבידוד יתחיל מיום הבדיקה.

• הוסף לסימניות
בתחילה ספרו בידוד מאז החלו התסמינים
אך לאחר שגילו כי האנשים פשוט משקרים, החלו לספור 10 ימים מבדיקה חיובית, ולא משנה אם התסמינים החלו זמן רב קודם
כך נאמר לי בקופת החולים

• הוסף לסימניות
כשעברו לבידוד של שבועיים במקום לחכות ל2 תוצאות שליליות באמת ספרו את הבידוד מהזמן שהתחילו התסמינים.
בשלב כלשהו הוחלט באופן גורף שהבידוד יתחיל מיום הבדיקה.
זה נועד לעודד אנשים לבצע בדיקה כמה שיותר מוקדם, כדי לקטוע הדבקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה