דרוש מידע חיוב ארנונה רטרו?

• הוסף לסימניות
קיבלתי כעת מכתב על הדלת שדפקו ולא הייתי ובבקשה לקבוע תוך 14 יום ביקור הגעה,
מטען ערית ירושלים לצורך מדידת הנכס לחיוב ארנונה,
בניתי לפני כשלוש שנים והכפלתי ויותר את שטח הדירה,
האם אני יחויב כעת רטרואקטיבית מאז?
מהיכן הם קובעים בדיוק את מועד הבניה?
הם רשמו שם שאם לא אקבע ולא יצליחו להגיע וכו הם יתנו חיוב לפי המידע שבידם,

• הוסף לסימניות
קיבלתי כעת מכתב על הדלת שדפקו ולא הייתי ובבקשה לקבוע תוך 14 יום ביקור הגעה,
מטען ערית ירושלים לצורך מדידת הנכס לחיוב ארנונה,
בניתי לפני כשלוש שנים והכפלתי ויותר את שטח הדירה,
האם אני יחויב כעת רטרואקטיבית מאז?
מהיכן הם קובעים בדיוק את מועד הבניה?
הם רשמו שם שאם לא אקבע ולא יצליחו להגיע וכו הם יתנו חיוב לפי המידע שבידם,
חוקית הם יכולים לדרוש 7 שנים אחורה
מעשית תלוי מה המידע שיש להם
הם יכולים לדרוש את הקבלות שיש לך על רכישת החומרים כהוכחה למועד הבנייה
אם זה לפני המון שנים זה בעיה
ומומלץ להתיעץ עם עו''ד שמתמחה בתחום

• הוסף לסימניות
כמדומני שאתה לא חייב לתת להם להיכנס
בדרך כלל במקרים כאלו הם מוסיפים כ 20 אחוז ממה שמופיע אצלם
ועל ישראל שלום
חוץ אם יש להם מידע שהיתה בניה שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה