התייעצות חיוב אשראי על תרומה של 5000 ש"ח שמעולם לא תרמתי - מה עושים?

• הוסף לסימניות
התקשרתי לחברת האשראי ואמרו לי שיחזירו במיידי את הכסף לחשבון (כבר גבו, גיליתי את זה רק אחרי הגבייה).
ואם מי שחייב אותי יתלונן ויוכיח שכן היתה עיסקה ייצרו איתי קשר.
עברו יומיים ולא רואים בחשבון שום זיכוי.

האם מספיק מה שעשיתי עד כה?
אולי זו תמימות לחשוב שבזה הסיפור יגמר?
בכל אופן מדובר בסכום מאד מאד גדול.
אולי כדאי להתקשר לברר עם עמותת החסד הבלתי מוכרת ממש על למה ולמה ראו לנכון לעקוץ ככה?
יש מס' סלולרי שלהם ב'מבצע העיסקה' באתר חברת האשראי.

למי שיש ניסיון עם כזה סיפור אשמח אם יעלה כאן.
תודה.

• הוסף לסימניות
חברת האשראי תחזיר את הכסף (אם אין שום הוכחה מצד העמותה על הוראת חיוב)
אבל כדאי בכל מקרה להתקשר לארגון ולברר

• הוסף לסימניות
האם הצעתם עסקה אחרת בסכום זה?

לנו היה פעם חיוב מעסק שלא הכרנו ולא רכשנו שם, לפני שפנינו לאשראי הכרנו מולם והתברר שעסק כלשהו שקנינו בו עובדים יחד ואת עסקאות האשראי מבצעים על שמם.

אחרת יזכו אתכם מהאשראי. זה לוקח כמה ימים עד שרואים.

• הוסף לסימניות
לנו לקח כמעט חודש עד שזיכו אותנו מחברת האשראי
אבל זיכו
עסקאות שלא עשינו בכ-13000 שקלים

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו ואין זיכוי גם בכרטיס אשראי.

מעולם לא תרמתי אגורה לארגון האנונימי הזה.
איך הם הגיעו לכרטיס הזה שאני כמעט לא משתמשת??

• הוסף לסימניות
לפעמים זה יכול להיות גן של אחד הילדים או מעון וכד' שרשומים כעמותה כדי להרוויח את התנאים של זה.
אבל ההורים לא תמיד מודעים לכך.
כאן האמת נשמע די מוזר לגבות 5000ש''ח בבת אחת אולי זו טעות? או אולי באמת עסק מסוים שרשום כעמותה ואתם פשוט לא יודעים.
תוכלי לבדוק אותם כאן-

• הוסף לסימניות
אולי טעות בספרה של 0 ( במקום 500 )

• הוסף לסימניות
בדר"כ זיכויים בחשבון מחברת האשראי, רואים בתאריך שבו קבעת את החיוב החודשי
התאריך הגיע?

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש מה לדאוג, רק צריך להיות ערניים.
ברגע שעשית הכחשת עסקה, הוויכוח הוא בין חברת האשראי לבין בית העסק.

• הוסף לסימניות
זה מקומם מאוד!
לגבות הם יודעים מיידי ולזכות רק בחודש הבא... וזה בכלל לא באשמתכם...
קרה לי משהו אחר, הזמנתי נופש נשים וגבו את הכסף כבר באותו יום, למחרת התקשרו שבסוף הנופש לא יתקיים מחוסר היענות ואז הייתי צריכה לרדוף אחריהם במשך כמעט חודשיים כדי שיחזירו את הכסף.
מה שעזר בסוף, שנכנסתי לאתר של ישראכרט ושלפתי משם מספר טלפון והתברר שזה של מנהל המלון בכבודו ובעצמו והוא היה בהלם מאיפה השגתי את המספר, רמזתי לו שאני קשורה לשירות הבטחון הכללי...

• הוסף לסימניות
תלונה במשטרה במיידי לתועלת הציבור.

• הוסף לסימניות
יש לפעמים אפילו קניות בבתי עסק שמחוייבות ע"ש עמותה בגלל כל מיני קומבינות.
תחשבו טוב אם באמת לא ביצעתם עיסקה כזו.

אכן מס' הטלפון של בית העסק מופיע באתר חברת האשראי בפירוט החיובים.

• הוסף לסימניות
קרה לי משהו אחר, הזמנתי נופש נשים וגבו את הכסף כבר באותו יום, למחרת התקשרו שבסוף הנופש לא יתקיים מחוסר היענות ואז הייתי צריכה לרדוף אחריהם במשך כמעט חודשיים כדי שיחזירו את הכסף.
איך אני שונאת שזה קורה!!!!!!!!!!!!גם לי זה קרה כמה פעמים כל מיני דברים שלגבות את הכסף שלך הם יודעים יפה מאוד אבל לתת שירות לקוחות אח''כ זה זוועה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה