הכי הכי טוב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
חשבתי על זה הבעיה שלי שזה עסקה בתשלומים כל חודש יש גביה ויש דמי ביטול אז איך אני יעשה כל חודש הכחשה מחדש?אני עשיתי הכחשת עסקה באשראי
וחברת האשראי זיכתה אותה!
חשבתי על זה הבעיה שלי שזה עסקה בתשלומים כל חודש יש גביה ויש דמי ביטול אז איך אני יעשה כל חודש הכחשה מחדש?אני עשיתי הכחשת עסקה באשראי
וחברת האשראי זיכתה אותה!
ואוו זה נשמע כבר כמו בריכת בני ברק אקטיב (BBA) אותו גנביםחברה,זאת לא הונאה הם פשוט מטעים את הציבור באופן שיטתי!!!כן,כן,אדובי המקורי!!
תקשיבו טוב-
סיפור שנגמר בדיוק אתמול-
הצטרפתי לתקופת ניסיון ללא תשלום ואיכשהו ללא הודעה רשמית התחילו לרדת לי חיובים על התוכנה שבסוף לא השתמשתי בכלל(פרטי האשראי שלי היו במערכת עקב רכישות קודמות)
במשך כמה חודשים אפילו לא שמתי לב,והגרוע מכל היה שבטעות שלי רכשתי כביכול פעמיים עם אימיילים אחרים...
81+81 ש"ח כל חודש למשך שנה כידוע לבטל עולה יותר כסף
השתגעתי איתם בצאט,הם התעקשו שרכשתי את התוכנית ואין ביטול.
אתמול עלה לי הפיוז,פתחתי גוגל טרנסלייט בלשונית אחת וצאט בעוד לשונית כדי שלא יקח לי זמן להקליד (הם ממש בורחים אחרי רגע) את המלל באנגלית העתקתי צפה בקובץ המצורף 2100439 במהירות וקונטרולV ככה זה יצא ממש מהר,
עד עכשיו חשבתי שאפשר לדבר---
חברה-הייתי ממש צריכה לצעוק!!!ולולא התעקשותי עוד הייתי משלמת עד מרץ,
לצערי ראיתי שרק אם מדברים איתם בחריפות הם הבינו שאני רצינית ולא עזבתי שם עד שקיבלתי רטרואקטיבית את כל הכסף בחזרה ב"ה...
אל תוותרו להם @הכי הכי טוב ,זאת חיוב בהטעיה מוחלטת שלרוב קורית אחרי תקופת ניסיון ללא תשלום
ודאי שלא,חשבתי על זה הבעיה שלי שזה עסקה בתשלומים כל חודש יש גביה ויש דמי ביטול אז איך אני יעשה כל חודש הכחשה מחדש?
לבנתיים אני גם אוחז ב0 אבל צריך בצאט ולא במייל אני עדיין באמצעוואו,
חבל שלא פתחו את האשכול לפני שנה...
אני נשרפתי איתם באותו סיפור בדיוק, גבו לי "דמי ביטול" על ביטול מנוי בסכום שווה ערך למנוי שנה שלימה
ניסיתי להתכתב איתם במייל - אפס לא עזר כלום!!
רק בצאט תעבוד עם כלי AI בהצלחה רבה הם קצת עקשניים תתעקש גם זה מצליח בסוףאוף
גם אני עשיתי חודש נסיון ומאז כשאני רוצה לבטל את המנוי
צריך לרשום מייל ולהיות בקשר אין כל מענה וכו.
מי יכול לעזור לי בדרך הכי קלה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //