חיוב תשלום בכרטיס אשראי חד פעמי

• הוסף לסימניות
האם משהו מכיר שירות שנותן אפשרות ללקוח לשלם בככטיס אשראי גם אם אין לעסק אפשרות כזו?

בעברית פשוטה יותר: אני צריכה לקבל כסף מלקוח והוא רוצה לשלם בכרטיס אשראי. יש דרך לגבות את התשלום דרך חברה מתווכת ולשם עמלה כלשהי?

בד"כ אני עושה את זה בפיפאל. הבעיה כעת שהכרטיס של הבנאדם הוא ישראכרט ופיפאל לא מקבל אותו.

מכירים עוד אפשרות?

• הוסף לסימניות
שישלם עבורך חלק מחשבון החשמל...

• הוסף לסימניות
יש צ'ינג'ים שיוכלו לעשות את זה.
הם עושים חיוב ונותנים לך מזומן בעמלה כל שהיא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1071113:
שישלם עבורך חלק מחשבון החשמל...

לא הייתי רוצה לערב אותו בבעיה שלי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1071118:
יש צ'ינג'ים שיוכלו לעשות את זה.
הם עושים חיוב ונותנים לך מזומן בעמלה כל שהיא.

איפה יש מקום כזה בירושלים?

• הוסף לסימניות
יש חברות הנותנות שירות לועד בית וכו' שעושים את השירות הזה.
אחת מהם זה בשם 'משגב'
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> 08-9798583

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1071131:
איפה יש מקום כזה בירושלים?
בסניפים של מט"ח ירוק ברחוב מלכי ישראל ובשמואל הנביא פינת בר אילן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1071112:
האם משהו מכיר שירות שנותן אפשרות ללקוח לשלם בככטיס אשראי גם אם אין לעסק אפשרות כזו?

בעברית פשוטה יותר: אני צריכה לקבל כסף מלקוח והוא רוצה לשלם בכרטיס אשראי. יש דרך לגבות את התשלום דרך חברה מתווכת ולשם עמלה כלשהי?

בד"כ אני עושה את זה בפיפאל. הבעיה כעת שהכרטיס של הבנאדם הוא ישראכרט ופיפאל לא מקבל אותו.

מכירים עוד אפשרות?

• הוסף לסימניות
כמדומני שגם הניק מיכל123 נותנים שרות כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1071129:
לא הייתי רוצה לערב אותו בבעיה שלי..

את צריכה לעדכן אותו בכל מקרה!
פעם עשו לנו כזה דבר.
ראינו בחיוב של הכרטיס אשראי איזה חיוב מספק לא מזוהה
ולא הצלחנו להבין מאיפה הגיע החיוב הזה ואיך הגיע לידיו הכרטיס שלנו.
עד שעלינו על זה שבעל החנות שכנראה העדיף להעלים...
נתן את הפרטים של הכרטיס ישירות לספק שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1071282:

תודה רבה! אנסה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1071345:
פעם עשו לנו כזה דבר.

זה נכון וזה חשוב.
יש ענפים שלמים במשק שעובדים בשיטה הזאת הם מחייבים אותך ע"י שימוש במכשיר של הספק שלהם, כמו בצמיגים שים לב שעל השולחן של הפנצ'ר מעכר יש כמה מכשירים קוראי כרטיסים הם מגהצים במכשיר של היבואן לפי הסוג שרכשתה.
קניתי מכשיר חשמלי בבני ברק המוכר חייב את הכרטיס בגיהוץ במכשיר הישן עם נייר קופי כששאלתי למה הוא אמר שהמכשיר האוטומטי שלא לא תקין...בדף החשבון ראיתי חיוב של ספק שאני לא מכיר, כששאלתי בחברת האשראי שלי מזה הם הסבירו לי שבעלי חנויות משלמים לספקים שלהם בשוברים ידניים ולחברת האשראי אין ברירה אלה לכבד את השוברים למי שמחזיק בהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1071432:
זה נכון וזה חשוב.
יש ענפים שלמים במשק שעובדים בשיטה הזאת הם מחייבים אותך ע"י שימוש במכשיר של הספק שלהם, כמו בצמיגים שים לב שעל השולחן של הפנצ'ר מעכר יש כמה מכשירים קוראי כרטיסים הם מגהצים במכשיר של היבואן לפי הסוג שרכשתה.
קניתי מכשיר חשמלי בבני ברק המוכר חייב את הכרטיס בגיהוץ במכשיר הישן עם נייר קופי כששאלתי למה הוא אמר שהמכשיר האוטומטי שלא לא תקין...בדף החשבון ראיתי חיוב של ספק שאני לא מכיר, כששאלתי בחברת האשראי שלי מזה הם הסבירו לי שבעלי חנויות משלמים לספקים שלהם בשוברים ידניים ולחברת האשראי אין ברירה אלה לכבד את השוברים למי שמחזיק בהם.

בדיוק הסיפור. -כנראה מדובר על אותו מוכר.
ויש לציין שהיה לו מליון תרוצים למה לא שלח את החשבונית עד היום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1071282:

הייתי שם היום. מה שהם מאפשרים זה בעצם שירות כספומט. הבנאדם שהכרטיס שלו צריך להיות נוכח עם הת.ז. שלו. שאלתי אותם - אם כך מה ההבדל בינם לכספומט - והרעיון שם שאפשר למשוך כסף גם בתשלומים, למי שכרגע אין לו.

לי זה לא מתאים.
אני מחפשת פתרון כמו פיפאל - אך שסולק גם ישראכרט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1071345:
פעם עשו לנו כזה דבר.

אני אעדכן, ודאי. אבל לא הייתי רוצה לבלבל אותו לפני החיוב עם סיפורי סבתא אלא אולי לציין את זה אח"כ בחשבונית...
הייתי בטוחה שאצליח בקלות לחייב אותו לחשבון הפיפאל שלי אבל לא לקחתי בחשבון את מגבלת הישראכרט.
אין לי כוונות לרמות מישהו ח"ו...

• הוסף לסימניות
תבדקי אולי את פלא-פיי (זה שונה מפיפאל. הם כן סולקים ישראכרט.) יש להם אפשרות כזו שאת שולחת אימייל ללקוח עם בקשת תשלום, וזה מעביר אותו לאתר שלהם לתשלום. את משלמת להם עמלה (סבירה יחסית) באופן חד פעמי.

• הוסף לסימניות
תפתחי חשבון בפייפאל ושיעביר לך דרך שם.
הם גובים 5% מהעסקה.
האלטרנטיבה זה העברה בנקאית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1071112:

מכירים עוד אפשרות?

למה בעצם, את, כבעלת עסק, לא מגיעה להסכם עם חברות האשראי ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1072266:
למה בעצם, את, כבעלת עסק, לא מגיעה להסכם עם חברות האשראי ?

בשביל עסק קטן / שרק לעיתים רחוקות מאד מקבל תשלום באשראי, למה צריך את הכאב ראש הזה ותשלום עמלות חודשיות? זה לא נכון? יש אפשרות לעשות הסכם שמשלמים עמלה רק כשמתבצע תשלום?אשמח לדעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה