חיוב תשלום בכרטיס אשראי חד פעמי

• הוסף לסימניות
לי יש חשבון בפייפאל שלא עלה לי כלום לפתוח אותו.
אני מאפשרת ללקוחות לשם או דרך העברה בנקאית, או דרך פייפאל על כתובת האימייל שלי בתוספת של 5% וזהו.
הכי פשוט וקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1072303:
לי יש חשבון בפייפאל שלא עלה לי כלום לפתוח אותו.
אני מאפשרת ללקוחות לשם או דרך העברה בנקאית, או דרך פייפאל על כתובת האימייל שלי בתוספת של 5% וזהו.
הכי פשוט וקל.

זה בדיוק הענין. גם לי יש שם חשבון, אבל ללקוח אין, ויש לו רק כרטיס ישראכרט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1072266:
למה בעצם, את, כבעלת עסק, לא מגיעה להסכם עם חברות האשראי ?

מהסיבה שצוינה לעיל. יש לי עסק קטן, ובד"כ אני מסתדרת מצוין עם כל האלטרנטיבות (פיפאל, העברה בנקאית...)
אני מחפשת אופציה פשוטה כיון שזה מצב זמני, להבא לא אסכים לכרטיסי ישראכרט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;1072214:
תבדקי אולי את פלא-פיי (זה שונה מפיפאל. הם כן סולקים ישראכרט.) יש להם אפשרות כזו שאת שולחת אימייל ללקוח עם בקשת תשלום, וזה מעביר אותו לאתר שלהם לתשלום. את משלמת להם עמלה (סבירה יחסית) באופן חד פעמי.

אחד התנאים להצטרפות לפלא פיי זה בעל אתר אינטרנט פעיל.
ציטוט מפלא-פיי:
"הערה חשובה: פלא-פיי מספק פתרונות סליקה לאתרי אינטרנט בלבד. איננו סולקים חנויות רגילות/עסקים פיזיים"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה