חיוג מתוך אקסל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היי,
אני מחפשת פתרון - כיצד ניתן ליצור בתוך קובץ אקסל או וורד אפשרות כזו שע"י לחיצה על מספר הטלפון שרשום - מעביר ישירות לחיוג?
תודה ענקית לעונים!

• הוסף לסימניות
לחייג מהמחשב? אז צריך תוכנת חיוג

• הוסף לסימניות
עם איזה מכשיר \ תוכנה את מחייגת ?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההתייחסות,
יצרתי קובץ אקסל שכולל בתוכו שמות ומספרי טלפון,
אני שולחת אותו למעסיק שלי והוא צריך לבצע שיחות למספרים הנ"ל, הוא מקבל את הקובץ לתוך הפלאפון ומשם אמור להתקשר, כיצד אני יכולה ליצור מצב בו הוא לוחץ על המספר וזה מעביר אותו לחיוג?
תודה

• הוסף לסימניות
אם יש לו ios זה אמור לזהות אטומטי ולתת אופציה לחיוג.
android אני לא יודע, אבל מאמין שזה עניין של הגדרה של המכשיר לא של הקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Architect;2214021:
היי,
אני מחפשת פתרון - כיצד ניתן ליצור בתוך קובץ אקסל או וורד אפשרות כזו שע"י לחיצה על מספר הטלפון שרשום - מעביר ישירות לחיוג?
תודה ענקית לעונים!

הנה פה יש קוד שמתאים לאקסל ומשהו דומה אפשר לעשות גם לוורד.

• הוסף לסימניות
פה גם יש דוגמת קוד מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
כעיקרון משתמשים ביישום שנמצא פה:
C:\Windows\System32\dialer.exe

• הוסף לסימניות
זה נשמע מענין.
האם יש אופצית חיוג פשוטה מתוך מחשב?
מה צריך לעשות בשביל זה?

• הוסף לסימניות
צריך לחבר למחשב קו כלשהוא או ע"י כרטיס מודם אנלוגי או בצורות דיגיטליות
אציין שישנם מרכזיות שתומכות בAPI כך שניתן ע"י קוד להקפיץ שיחה בטלפון

• הוסף לסימניות
יוצרים לינק שנראה ככה : tel:0987654321

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכל העונים, אני מנסה את כל הרעיונות, נראה מה הכי יתאים לי!
בעיקרון יעזור לי גם אפשרות ליצור קישור כזה במייל... (ולא דווקא בתוך קובץ אקסל)
שוב תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Architect;2215520:
תודה ענקית לכל העונים, אני מנסה את כל הרעיונות, נראה מה הכי יתאים לי!
בעיקרון יעזור לי גם אפשרות ליצור קישור כזה במייל... (ולא דווקא בתוך קובץ אקסל)
שוב תודה!
באותה דרך שכתבתי מקודם עם קישור tel:0987654321

• הוסף לסימניות
אצלי זה מקפיץ חלון של Skype for Business

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2215614:
באותה דרך שכתבתי מקודם עם קישור tel:0987654321

ניסתי באמת את הקישור שלך, כשהכנסתי אותו לוורד הוא באמת יצר קישור (הכיתוב נצבע בכחול עם קו מתחת), ניסתי להעתיק מה שעשיתי בוורד למייל ואכן זה הצליח לי, אך כאשר אני כותבת את הקישור בגוף הודעת דוא"ל משום מה לא נוצרת הפניה לקישור, אולי יש למישהו פיתרון?:confused:

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי יש אפשרות באמצעות מרכזיות התומכות בAPI
כך שצריך להכניס בתוך הלינק את המס טלפון ולהגדיר את זה כך : ברגע שמתקבלת לחיצה על הלינק יתבצע חיוג למס של הבוס ותכנס שיחה, ברגע שהוא יענה לה זה יתחיל לחייג אוטומטית לנמען.

ההגדרה של כזו מערכת כרוכה בתשלום וגם דקות השיחה כרוכות בתשלום נפרד שכן השיחות יוצאות דרך המרכזיה,

להסבר מפורט יותר ניתן לפנות אלי לפרטי

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד!
כרגע מצאתי את הטעות שלי - צריך פשוט ללחוץ על צרוף קישור בתוך הההודעה ושם להכניס את הקישור, אחרת זה לא עובד... (מעניין שכשאני מעתיקה אותו מוורד הוא דווקא עובד...)
בכל מקרה אם הבוס שלי אכן יהיה מעוניין במערכת שכרוכה בתשלום - אפנה אליך לעזרה...

עדיין נותרה לי שאלה מעצבנת בעניין - בגליון אלקטרוני של גוגל (SHEET) לא עובד לי בכלל הקישור הנ"ל, בשום צורה...
מה שאני עושה - אני מעתיקה לגוף המייל את הרשימה וזה אומר שאצטרך כל פעם לעבור מספר מספר ולצרף אותו כקישור:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם,
לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, בהם הגבאים שבינינו מתמודדים עם מטלה [אחת מני רבות מאד] שגורמת לכאב ראש עצום, רבים מאיתנו עדיין מתמודדים עם סידור המקומות בקבצי אקסל מסורבלים או אפילו בטבלאות בוורד. כולנו מכירים את המלחמה עם מיזוג תאים, הזזת שורות שהורסת את כל המבנה, והקושי לקשר בין רשימת המתפללים למפה עצמה.
מתוך ההיכרות עם האתגרים הללו, פיתחתי בשנה האחרונה כלי ייעודי במטרה להקל על החיים של כולנו. אני שמח להציג בפניכם את "מפה-פלוס" – תוכנה אינטרנטית חדשה שנבנתה מהיסוד במיוחד למשימה הזו.

מה התוכנה פותרת?​

במקום להילחם עם הכלים המשרדיים, "מפה-פלוס" נותנת פתרון ממוקד:
  • במקום להיאבק עם תאים ממוזגים באקסל, אפשר פשוט לשרטט את מבנה בית הכנסת או הישיבה באופן ויזואלי. להוסיף גושים, טורים ושורות, למזג מושבים ולקבוע את הגודל והצבע של כל דבר בקלות.
  • במקום לנהל רשימות שמות בקובץ נפרד, יש "מינהל קהילתי" מובנה. ניתן לנהל את כל אנשי הקשר, לעקוב אחר סטטוס תשלום, כמה מקומות כל אחד צריך (גברים/נשים) ולשייך אותם לקבוצות.
  • במקום "העתק-הדבק" מייגע, תהליך השיבוץ מתבצע בגרירה פשוטה (Drag & Drop) של שם מהרשימה ישירות למושב הרצוי במפה. המערכת עוקבת אוטומטית מי שובץ ואיפה.
  • במקום להסתבך עם הדפסה שיוצאת עקום, ניתן לייצא את המפה ואת טבלאות הסיכום לקבצי PDF, PNG ו-Excel שנראים מקצועי ומוכנים לתלייה או לחלוקה.
  • במקום לדאוג שהקובץ יימחק, הכל נשמר אוטומטית בענן ומגובה, עם אפשרות לשמור גרסאות ולשחזר שינויים.
התוכנה כוללת עוד כלים שימושיים כמו מספור אוטומטי (כולל גימטריה), הוספת אובייקטים (בימה, עמודים), ניהול גרסאות ועוד.

הזמנה להצטרף לתכנית ההרצה (בחינם)

אני משיק כעת את התוכנה לשימוש הציבור הרחב, ומזמין אתכם להצטרף לתקופת ההרצה.
ההצטרפות והשימוש בתוכנה הם ללא עלות לתקופת ההרצה.
מה המטרה?
לקבל מכם, הגבאים ואנשי המקצוע, משוב אמיתי מהשטח. לגלות מה עובד מצוין, מה דורש שיפור, ואילו כלים נוספים יכולים להקל עליכם את העבודה. בתמורה, תקבלו גישה מלאה לכל יכולות הפרימיום של התוכנה.
אני מזמין אתכם בחום להיכנס, לפתוח חשבון ולהתנסות. המערכת יציבה ומוכנה לעבודה, גם עבור הימים הנוראים הקרובים.
קישור לתוכנה:
https://mapa-plus.vercel.app/
אשמח מאוד לענות על כל שאלה כאן באשכול.
בברכה ובהצלחה
וכתיבה וחתימה טובה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה