דרוש מידע חיוך ובכי עם פה עקום לתינוק

• הוסף לסימניות
בוקר טוב

הבן שלי מאז שנולד מחייך ובוכה עם פה קצת עקום לצד אחד ,
בבי"ח אמרו שזה שום דבר,

אשמח לשמוע מבעלי ניסון האם צריך לעשות לזה משהו או שזה יכול לחלוף לבד.

תודה

• הוסף לסימניות
גם הבת שלי הייתה ככה (היו גם בעיות בהנקה)
שרירי הפה חלשים.
אוסתיאופת עזר יופי והחיוך התיישר, (ההנקה הלכה פייפן עד שהיגענו אליו...)
עד היום (שנתיים +) הלשון שלה בחוץ הרבה (תו"כ משחק או קריאה). מתזכרת אותה מעת לעת ומשתמשת בכוסות קש חזקות ובאיגלואים (בקיץ) בשביל לחזק.

• הוסף לסימניות
גם הבת שלי הייתה ככה (היו גם בעיות בהנקה)
שרירי הפה חלשים.
אוסתיאופת עזר יופי והחיוך התיישר, (ההנקה הלכה פייפן עד שהיגענו אליו...)
עד היום (שנתיים +) הלשון שלה בחוץ הרבה (תו"כ משחק או קריאה). מתזכרת אותה מעת לעת ומשתמשת בכוסות קש חזקות ובאיגלואים (בקיץ) בשביל לחזק.
@ציפורת הנפש
אני אשמח מאוד לקבל פרטים על איש המקצוע שעזר לכם
עדיף לי במייל - colmila365 בגימייל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@Mmili
בהמשך להודעה שלך אשמח מאוד לדעת מה עשית והאם עזר
עדיף בפרטי - colmila365 בגימייל
תודה!

• הוסף לסימניות
רופא ילדים הסביר לי שזה עצב שמת /נפגע במהלך הלידה ככל הנראה
אם יש שיפור זה רק נפגע ולוקח זמן (כמילימטר לשבוע ) עד שחוזר לעצמו
ואם מת?! ...
שלח אותי לנוירולוג אולי יש אפשרות להשתיל עצב וכדומה.
ממתינה לתור..
אם תדעו דברים נוספים אשמח לדעת גם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה