חיוך לחתול.

• הוסף לסימניות
ציור שלקח יותר מידי זמן מסקיצה עד סיום צביעה.
הרבה שינוים ומחשבות.
מעלה גם סקיצה וגם את הציור הסופי.
יום טוב לכולם!
32-365sk.jpg
32-365.jpg

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצביעה, את הברק בעיניים, את הפנים הזורחות.
איור מקסים!

• הוסף לסימניות
איזה מקסים, דבורה!!
איזה מבטים, החיוך של החתול לעומת הבעת הפנים של החתול שבפח, והילד - אין מה לדבר - הכל מקסים!!!

• הוסף לסימניות
גדול!!
אני מאוד אוהבת את הג'ינג'יות של הילד,
בכלל יש הרבה דמויות שציירת עם צבע שיער מיוחד

• הוסף לסימניות
מעולה! (בסגנון דיגיטלי ידני)

• הוסף לסימניות
אני עם בעלי על הטלפון,
פתאום אני משתתקת לגמרי
לקח לי כמה דקות כדי להשתחרר מההלם.
איזה טירוףףףףףףףףףףףף של אומנות!
אני לא יודעת מה הנקודה שהופכת את זה פה פשוט למושלם. אבל זה פשוט כזה!
להסתכל ולא לשבוע.

האינק הכחול!!! וואו.
הצבע.
לא יודעת.
מושלם, בקיצור :)

ים הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
איזה צבעים, יואו יואו, איזה צביעה!!
דבורה, זה הולך להכנס לעמוד השער של תיקיית ההשראות שלי (לא שיש לי אחת מוחשית כזאת, יותר בוירטואלי...:eek:)
ציור מושלם!
ו... אני אוהבת שאת מביאה גם ת'סקיצה! תודה!

• הוסף לסימניות
מקסים,
תוכלי להוציא ספר של של שלבים מהסקיצה עד התמונה הסופית...

אהבתי מאוד את הדיוק בפרטי האוזן ה'גזורה' של החתול מהפח....!

• הוסף לסימניות
וואו,
שילוב מדויק
של קומפוזיציה מושלמת
צבעוניות מרתקת כחלק מהקומפוזיציה
והדינמיקה בין הדמויות.

נו, זה דבורה קוטובסקי. זה הכל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה