תנו לי ביקורת חיוכים ושיניים ;)

• הוסף לסימניות
ובונבון בן שנה עם עוגה.
ועוד כמה...
IMG_2768_1600x1066.jpg
IMG_2630_1600x1066.jpg
IMG_2621 copy_1600x1066.jpg
חתוך_1600x1066.jpg
קולאז.jpg

IMG_2853_1600x1066.jpg
IMG_2851 copy_1066x1600.jpg

• הוסף לסימניות
מתוק דבש...
הסט השני וואו

• הוסף לסימניות
מקסים מקסי מקסים!!!

• הוסף לסימניות
סט מיוחד!!!!
אוהבת את המבט הקונדסי שלו!
הסרבל- יפהפה!

• הוסף לסימניות
מהמם ומתוק

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות
והחיוכים בכלל
הקולאז' מהמםםם

• הוסף לסימניות
מתוק דבש...
הסט השני וואו
מהמם!
לדעתי התמונה הראשונה קצת חשוכה
תודה, יותר מכל השאר? אולי בגלל הזוית השונה, אני לא כ"כ רואה הבדל
מקסים מקסי מקסים!!!
תודה הני
מהמם
סט מותק
סט מתוק מתוק!
סט מיוחד!!!!
אוהבת את המבט הקונדסי שלו!
הסרבל- יפהפה!
תודה רחלי, קונדס לגמרי, הסרבל לא שלי.
תמונות מתוקות במיוחד!
נראה שהיה לו טעים...
לגמרי...
מתוק!! תאורה מהממת!!
תודה רבקי, אני שמחה לשמוע
מהמם ומתוק
תמונות מתוקות
והחיוכים בכלל
הקולאז' מהמםםם
תודה טובי על הפירוט.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה