חיזוק בענין תמחור

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ציור בגודל a4 שנמכר על זכויותיו על מנת שהבן אדם יוכל להוציא מהציור כמה שיותר מוצרים
ןלמשך שנים! אני יעבוד על כל ציור 10 שעות בערך בלי לדעת כמה תיקונים הוא ירצה
1500 ש"ח זה הרבה?? (לא הכללתי את הציוד היקר ואת שנות הנסיון הרבות שמאחורי:mad:)
אני מחכה לתמיכה מהפורום, או להבין שאני סתם חומדת ממון ועלי להיסתפק ב30 ש"ח לשעה וגם למכור את זכויותי בכלל כדי להתפרנס... אז אני הולכת להיות מזכירה

• הוסף לסימניות
תני קצת יותר פירוט על הציור
הוא ימכר בשכבות?
לכאורה זה לא ממש נשמע יקר.....:(

• הוסף לסימניות
כדי לכוון יותר זה סוג הצביעה בציור
יש ציורים עם חמישים דמויות ויש עם 3 דמויות

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 773.5 · צפיות: 188
  • הוסף לסימניות
כן הוא מקבל אותו בשכבת צבע ושכבת שחור לבן הוא מפיק מכל ציור כמה שיותר מוצרים שיוכל,
זה כאילו ציור 'אב' וממנו יש תולדות,

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות ש ה1500 ש"ח יהיה מקדמה על זכויות יוצר ולכן את מקבלת תמלוגים (במידה שהבן אדם רציני ואמין). בכל זאת מגיעים כל הזמן לאותה נקודה: עד כמה אנשים רוצים אותך? מירי בסופו של דבר את עובדת יפה ומגיע לך.

• הוסף לסימניות
ציור בגודל a4 שנמכר על זכויותיו על מנת שהבן אדם יוכל להוציא מהציור כמה שיותר מוצרים
ןלמשך שנים! אני יעבוד על כל ציור 10 שעות בערך בלי לדעת כמה תיקונים הוא ירצה
1500 ש"ח זה הרבה?? (לא הכללתי את הציוד היקר ואת שנות הנסיון הרבות שמאחורי:mad:)
אני מחכה לתמיכה מהפורום, או להבין שאני סתם חומדת ממון ועלי להיסתפק ב30 ש"ח לשעה וגם למכור את זכויותי בכלל כדי להתפרנס... אז אני הולכת להיות מזכירה
אבל התשובה שלך הרי נמצאת בגוף השאלה.
את יודעת כמה את שווה וכמה העבודה שלך שווה.
☺️
בהצלחה ושבת שלום.

• הוסף לסימניות
לא הגזמת ולא חמדנית.
זה מחיר אפילו הוגן,
דעתי העניה.

• הוסף לסימניות
זה לא הרבה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, הוא מקבל כל דמות בנפרד ?למרות שזה בעצם ציור אחד? הוא יוכל להפריד בין הדמויות? אם כן ,1500 זה ממש בסדר ! !

• הוסף לסימניות
יש כמה ציורים עם הרבה דמויות ויש כמה עם 2 דמויות אבל ההשקעה בכל תמונה תסתכם בממוצע ב10 שעות לפחות

• הוסף לסימניות
רק לחשוב על היקף העבודה עושה לי כאב ראש...
שהלקוח ינסה למצוא מישהו שיעשה אותה באותה רמה ובאותו מחיר- לא יִקְרֶה

• הוסף לסימניות
אבל התשובה שלך הרי נמצאת בגוף השאלה.
את יודעת כמה את שווה וכמה העבודה שלך שווה.
☺️
בהצלחה ושבת שלום.
למקרה ולא היה ברור- אני מחזקת אותך לגמרי.
לא חמדנית ולא נעליים. ❤️

• הוסף לסימניות
לפי התאור הציור המעורפל נשמע שכנראה מגיע לך יותר מ1500 ש"ח.
לפי תאור התנאים של הלקוח מגיע לך הרבה יותר מ1500 ש"ח.

אני מקווה בשביל כולנו שתעמדי על שלך ותקבלי את מה שמגיע לך בעזרת השם.
אם לא מהלקוח המדובר, יבוא לקוח אחר בעל תבונה מספקת להעריך עבודה יוקרתית נדירה.

• הוסף לסימניות
חזק חזק וניתחזק!

• הוסף לסימניות
נשמע לי שמגיע לך יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה