מידע שימושי חייבים להכיר בית קפה בוטיק בגבעה הצרפתית חלב ודבש היימיש מושלם

• הוסף לסימניות
יש מקום חדש בגבעה הצרפתית רחוב ההגנה בשם "חלב ודבש" שפתחה אישה משלנו
מקום מאוד נעים דוברי אנגלית מכינים אוכל חלבי קליל טעים ברמות ויש להם הרבה אוכל בריא

• הוסף לסימניות
לפי ביקורות גוגל האוכל אכן טעים אבל ההמתנה אליו אורכת משהן שבין 40 דקות לשעה....
ונשמע שהמקום מוזנח ומלוכלך
אולי כדאי להזמין משלוח :)

• הוסף לסימניות
באמת מקום מאד חמוד,
ואוכל מצוין!
רק שתכינו את עצמכם להמתנה של חצי שעה לפחותתתתת
עד שיגיע האוכל.
דווקא אנחנו לא ראינו מקום מוזנח ומלוכלך אבל היינו לפני שנה אז אולי השתנה

• הוסף לסימניות
אני ממש ממליצה בחום!
שירות מצוין, אוירה טובה, מקום אסתטי ומטופח, אוכל מעניין וטעים
כשרות רובין
הבית קפה הכי טוב שהייתי בו!! בלי הגזמה!! מאז שגיליתי אותו, אני הולכת רק לשם.

• הוסף לסימניות
אני ממש ממליצה בחום!
שירות מצוין, אוירה טובה, מקום אסתטי ומטופח, אוכל מעניין וטעים
כשרות רובין
הבית קפה הכי טוב שהייתי בו!! בלי הגזמה!! מאז שגיליתי אותו, אני הולכת רק לשם.
גם אני שמעתי דברים ממש טובים, לא היית שם עדיין
הבעיה זה השעות
סוגרים ממש מוקדם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה