דרוש מידע חייבים מיטה לחדר ילדים מה עושים?

• הוסף לסימניות
אם מזמינים מיטות רפאל בטוח - הם באים הביתה עם קטלוג.
אבל הקטלוג שלהם חלקי ביותר (כך היה כשקניתי - לפני כשנה)
אני באתי אליהם למפעל ומאד התרשמתי..
מה שכן, כל תוספת עולה המון המון.
ראש/גב למיטה יש להם רק דגמים נורא בסיסיים ובמחיר יקר מאד. אני מתכננת לצבוע את הקיר במקום.
המיטה היא 4 מיטות, 2 חזיתות.
המיטה השלישית בלי קיר תמך:
צפה בקובץ המצורף 483304
מותר לשאול כמה עלתה לך המיטה ?

• הוסף לסימניות
אוכל לענות לך מחר בעז"ה.
עשיתי סקר שוק, והפער בין ר.א. לרפאל לא הצדיק את עצמו.
רהיטי הנגר יצאו בערך אותו מחיר.

• הוסף לסימניות
לי יש שתי מיטות של רהיטי הנגר.
אחת 13 שנים
והשניה 8 שנים
שתיהן ניראות שיצאו עכשיו מייצור...
חזקות פלדה.
ושמעתי שיש להם דגמים חדשים. כלומר, הם התחדשו עם קולקציה מהממת.
שווה לך ללכת לראות את הדוגמאות החדשות שלהם.
כי אין כמו האיכות והמחירים של רהיטי הנגר!!!

• הוסף לסימניות
לי יש שתי מיטות של רהיטי הנגר.
אחת 13 שנים
והשניה 8 שנים
שתיהן ניראות שיצאו עכשיו מייצור...
חזקות פלדה.
ושמעתי שיש להם דגמים חדשים. כלומר, הם התחדשו עם קולקציה מהממת.
שווה לך ללכת לראות את הדוגמאות החדשות שלהם.
כי אין כמו האיכות והמחירים של רהיטי הנגר!!!

לאיזו חנות יש דוגמאות חדשות שלהם?
איפה אני רואה?
את יודעת?

• הוסף לסימניות
כל חנות שעובדת איתם.
לאחרונה אחותי קנתה מיטה מדהימה ממש.
באיזו עיר את?

• הוסף לסימניות
ירושלים
בחנות שהייתי השבוע היה להם קטלוג ממש ממש מיושן!!

• הוסף לסימניות
אם יש לך עוד חדר לאורחים הייתי הולכת כן על מיטה בסגנון של רפאל ולא היי רייזר.
באמת המיטה השלישית נוסעת אם לא מרימים אותה,וקשה להרים ולהוריד אותה,רק מבוגר עושה את זה אצלי.

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית יש את רהיטי הקריה - מוכרים מוצרים של ר.א. וכן מיטות הייריזר (נראלי גם קחטן ודם קקומפורט, לא בטוחה)
איך שהבנתי יש להם יצור משלהם בתוך ר.א. - עץ יותר איכותי (לא יודעת אם גם במיטות יש להם את השירות הזה, יודעת על ארון)
סתם בכללי, חנות מומלצת מאד - גם המתקין ממליץ דוקא דרכם.

• הוסף לסימניות
ממש לא! יש לי מיטה מלפני 17 שנה!!! נראית כמו חדשה ממש!! וזו מיטה של בנים... מה לא עשו עליה...
להורים שלי יש מיטות רפאל כבר למעלה מ25 שנה.
נוסעות חלק חלק
והפורמיקה לא התקלפה מעולם!!!
/QUOTE]
כנראה שהאיכות ירדה מאד בשנים האחרונות.. אין לי הסבר אחר
מעולם לא קפצו אצלי על מיטות, והדיקט של אחת מהן נשבר כבר פעמיים! (מעליה רגילה עד למיטה הגבוהה)
והגלגלים ממזמן לא תקינים.... בהחלט מעצבן, בפרט שכמו שאמרתי - אני שומעת את זה שוב ושוב מחברות שקנו באותה תקופה.

• הוסף לסימניות
בלאגן להחליט ככה, לכל אחת דעה שונה.
לאחותי היתה ר.א. היא כבר בפח.
לי יש רפאל- מעולה. (אני גם עשיתי 4 מיטות, כי ה"ארגז מצעים" יכול להכיל אולי 2 שמיכות.
העדפתי שיהיה לי מקום לעוד מזרון (אפילו שבחדר אין מקום ל-4 מיטות) מאשר שתהיה לי מגירה לשטויות. כי כלי מיטה היא לא מכילה)

• הוסף לסימניות
בלאגן להחליט ככה, לכל אחת דעה שונה.
לאחותי היתה ר.א. היא כבר בפח.
לי יש רפאל- מעולה. (אני גם עשיתי 4 מיטות, כי ה"ארגז מצעים" יכול להכיל אולי 2 שמיכות.
העדפתי שיהיה לי מקום לעוד מזרון (אפילו שבחדר אין מקום ל-4 מיטות) מאשר שתהיה לי מגירה לשטויות. כי כלי מיטה היא לא מכילה)
אני מכירה בתים שהמגירה משמשת כמגירת נעליים נוחה וענקית

• הוסף לסימניות
לפני 5 שנים קנינו מיטה ברהיטי שוהם בבני ברק- הזמנה מהנגר שלהם
מיטה חזקה, פלדה (של בנים) ויפה, בחרנו עיצוב לבד, עם כל הפנטזיות שלי...
נראית כמו חדשה

• הוסף לסימניות
לי יש ר.א.
מיטות יפות!מעולות!
ממש לא קשה לסגור!!
אומנם זה לא כמו היירייזר כי זה עץ מלא
אבל מומלץ בחום!!!
גם לי יש ר.א. מחזיק מעולה וקל לסגירה
קומפורט יש לי גם מעולה אבל אותם טיפה יותר קשה לסגור חייבים לדייק - אולי בגלל שזה רביעייה עם ארגז אז זה לא ראיה....

• הוסף לסימניות
לי יש מיטה של רהיטי הנגר - ואני מאד מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה