עזרה חייבים עזרה מה לעשות עם טלפון שנגנב ע"י עובדי עריית ירושלים.

• הוסף לסימניות
הייתי ביום ראשון - תשעה באב בקייטנה שהיתה בתורה ועבודה 2 בשכונת בית וגן, הנחנו טלפון, חיתול בד, מגבונים, מעט משחקים וכו' על ספסל בחצר שמחוץ לאולם, כי נכנסנו ממש לרגע.
לאחר רבע שעה / 20 דק' שחזרנו לשם, הדברים כבר לא היו.
היו שם מספר עובדי ניקיון של העירייה, ניגשנו אליהם וביקשנו מייד את הדברים שהם לקחו, והם אמרו שלא ראו כלום, ולא נגעו בזה...
הם דיברו וצחקו ביניהם בערבית, ככה שלא היה לנו מה לומר להם ):
השאלה אם אתם יודעות מה אפשר לעשות בעניין, למי אפשר לפנות???
היה בטלפון כרטיס יקר, אשראי, רב קו, מזומן, מפתחות וכו'...
אולי יש מצלמות באזור, או משהו שיכול לעזור לאתר אותם.

• הוסף לסימניות
משטרה?
שומרים (אם יש בשכונה)?

• הוסף לסימניות
תנסו לפנות לבית ספר שם
אולי יש להם מצלמות
או לגנים שליד

• הוסף לסימניות
הייתי ביום ראשון - תשעה באב בקייטנה שהיתה בתורה ועבודה 2 בשכונת בית וגן, הנחנו טלפון, חיתול בד, מגבונים, מעט משחקים וכו' על ספסל בחצר שמחוץ לאולם, כי נכנסנו ממש לרגע.
היו שם מספר עובדי ניקיון של העירייה, ניגשנו אליהם וביקשנו מייד את הדברים שהם לקחו, והם אמרו שלא ראו כלום, ולא נגעו בזה...
הם דיברו וצחקו ביניהם בערבית, ככה שלא היה לנו מה לומר להם ):
השאלה אם אתם יודעות מה אפשר לעשות בעניין, למי אפשר לפנות???
היה בטלפון כרטיס יקר, אשראי, רב קו, מזומן, מפתחות וכו'...
אולי יש מצלמות באזור, או משהו שיכול לעזור לאתר אותם.
תצרו איתי קשר בפרטי

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור לי?
הגשתי תלונה באגף לתברואה של ירושלים ואמרו לי שלא היו כלל עובדים בשעה זאת.
עובדה שכן, אבל אין לי איך להוכיח להם.
מה לעשות???

• הוסף לסימניות
להגיש תלונה במשטרה

נראה לי אפשר גם מקוון

המשטרה היא הגוף האחראי על אירועים כאלו

• הוסף לסימניות
להגיש תלונה במשטרה,
לדעתי הם בודקים מצלמות!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא שיש לי ענין להגן על עובדי תברואה של עירית ירושלים, אבל -
רבע שעה זה המון זמן, זה בהחלט היה יכול להילקח על ידי עובר אורח אחר...
לא הייתי יוצאת מנקודת הנחה שזה בטוח הם, גם אם הם צחקו בערבית, אולי הם עודדו אחד את השני למול העלבון?
תחפשו מצלמות באזור, אין מה לעשות...

• הוסף לסימניות
לא חושב שהמשטרה זה הפתרון מהסיבה הפשוטה שהם לא הולכים להוציא צו ולבקש מכל המכולות ליד לפתוח את המצלמות על כרטיס אשראי וטלפון כשר.
מה שכן, אם רכשו בכרטיס אשראי אחרי הגניבה אפשר לפנות לחברת כרטיסי אשראי והם כבר יש להם את הדרכים לבדוק מי זה.
כל כרטיס אשראי מבוטח על גניבה. (יש להיזהר מלומר להם שהכרטיס לא היה תחת ידכם, אלא אולי נפל בדרך או משהו כזה, כי זה לא מבטח באופן שזה הושאר במקום ללא השגחה.)

• הוסף לסימניות
לא חושב שהמשטרה זה הפתרון מהסיבה הפשוטה שהם לא הולכים להוציא צו ולבקש מכל המכולות ליד לפתוח את המצלמות על כרטיס אשראי וטלפון כשר.
מה שכן, אם רכשו בכרטיס אשראי אחרי הגניבה אפשר לפנות לחברת כרטיסי אשראי והם כבר יש להם את הדרכים לבדוק מי זה.
כל כרטיס אשראי מבוטח על גניבה. (יש להיזהר מלומר להם שהכרטיס לא היה תחת ידכם, אלא אולי נפל בדרך או משהו כזה, כי זה לא מבטח באופן שזה הושאר במקום ללא השגחה.)
אם הכרטיס אינו מבוטח במקרה כזה, מנין לכם הסמכות להתיר לשואלת לדווח באופן שונה מהמציאות?
במילים אחרות, לשקר ולגנוב?
ולשואלת, @N W: לדעתי, רבע שעה הינה די והותר להרים את החפצים ולזוז, ולא היה מה שימנע מאותם פועלים לעשות כן,
כך שאין ודאות בכלל למעורבותם בענין.
אכן, כדאי לפנות למשטרה ולפעול לקבלת הסרטות ממצלמות האבטחה שבאיזור.
המשטרה אמורה לטפל, לא כפי שציין כאן מישהו שמדובר סה"כ באשראי ובטלפון כשר.
כמובן שמומלץ לבטל את האשראי!
תעדכנו?

• הוסף לסימניות
לא לשקר ולא לגנוב. אף אחד לא הניח את זה בכוונה שמה בשביל שיגנבו..
רק שהם נתפסים לפעמים על ניואנסים שאתה אומר בשביל לפטור את עצמם... אם באמת הניחו את זה שם בכוונה לא התרתי לא לגנוב ולא לשקר.
המשטרה לא שווה אפי' 0.

• הוסף לסימניות
לא לשקר ולא לגנוב. אף אחד לא הניח את זה בכוונה שמה בשביל שיגנבו..
רק שהם נתפסים לפעמים על ניואנסים שאתה אומר בשביל לפטור את עצמם... אם באמת הניחו את זה שם בכוונה לא התרתי לא לגנוב ולא לשקר.
המשטרה לא שווה אפי' 0.
לא הבהרתם אחרת משהבנתי:
הביטוח ככה"נ יתנער מאחריות בטענה שהמקרה הספציפי אינו גניבה כי אם רשלנות, האם טענה זו אינה נכונה?
ומשכך, האין זו גניבה להצהיר שהכרטיס נשמר היטב, ויתכן שנאבד או נגנב מידנו?

• הוסף לסימניות
לא הבהרתם אחרת משהבנתי:
הביטוח ככה"נ יתנער מאחריות בטענה שהמקרה הספציפי אינו גניבה כי אם רשלנות, האם טענה זו אינה נכונה?
ומשכך, האין זו גניבה להצהיר שהכרטיס נשמר היטב, ויתכן שנאבד או נגנב מידנו?
כל גניבה היא רשלנות מסוימת של הנגנב.
למרות זאת יש ביטוח, כי הם לא מבטחים מה שלא רשלנות, אלא סוג של הזנחה פושעת.
לא חושב שזה המקרה.
אם זה לא המקרה כתבתי רק להשים לב איך לומר את הדברים שלא ישמע כהזנחה פושעת.

• הוסף לסימניות
פשוט לא להגיד מעצמה שהשאירה את התיק ללא השגחה

פשוט לומר שנגנב

• הוסף לסימניות
לא שיש לי ענין להגן על עובדי תברואה של עירית ירושלים, אבל -

רבע שעה זה המון זמן, זה בהחלט היה יכול להילקח על ידי עובר אורח אחר...
לא הייתי יוצאת מנקודת הנחה שזה בטוח הם, גם אם הם צחקו בערבית, אולי הם עודדו אחד את השני למול העלבון?
תחפשו מצלמות באזור, אין מה לעשות...
שום עובר אורח לא יכל לקחת את זה.
יש שער ברזל שנועל את המתחם,
רק הם נכנסו...

• הוסף לסימניות
ביטלנו את הכרטיס מייד כשחשבנו שהם גנבו אותו.

• הוסף לסימניות
אם הכרטיס אינו מבוטח במקרה כזה, מנין לכם הסמכות להתיר לשואלת לדווח באופן שונה מהמציאות?
במילים אחרות, לשקר ולגנוב?
ולשואלת, @N W: לדעתי, רבע שעה הינה די והותר להרים את החפצים ולזוז, ולא היה מה שימנע מאותם פועלים לעשות כן,
כך שאין ודאות בכלל למעורבותם בענין.
אכן, כדאי לפנות למשטרה ולפעול לקבלת הסרטות ממצלמות האבטחה שבאיזור.
המשטרה אמורה לטפל, לא כפי שציין כאן מישהו שמדובר סה"כ באשראי ובטלפון כשר.
כמובן שמומלץ לבטל את האשראי!
תעדכנו?
אני בעז"ה בהמשך השבוי ילך להגיש תלונה, הם אמרו שאפשר רק לבוא אליהם, ולא נתנו לפתוח פניה דרך הטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה