ממליצה על דלונגי.בבקשה .....
אני תקועה בלי תנור ואין לי מי שיברר לי......
אין לכם מידע בעניין ???
התגובה הקודמת היה לפני שראיתי מה שכתבתכטכנאי
נכון לתשפ"ה לא ממליץ על דלונגי
פרטים כאן:
![]()
בירור | תנור מומלץ
@gogo אכן כטכנאי אומר שהבוררי מצבים בדלונגי אינם איכותיים ראה כאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן למי שחסום פרוג הוספתי עוד כמה וכאן וכאן וכאן וכאן וזה רק...mitmachim.top
אני יודע שיש דלונגים ששורדים, לא הצלחתי לברר מה גורם לחלק מהם להיהרס מהר ולחלק לשרוד יותר. האם זה הדגם או אופן השימוש או שניהם.אני לא הולך לחלוק על טכנאים
אבל אני מאוד מרוצה ואין לי בעיות בכלל בבורר המצבים וכן אמא שלי
האם מדובר גם על התנורים בדגמים החדשים?כטכנאי
פרטים כאן:
![]()
בירור | תנור מומלץ
@gogo אכן כטכנאי אומר שהבוררי מצבים בדלונגי אינם איכותיים ראה כאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן למי שחסום פרוג הוספתי עוד כמה וכאן וכאן וכאן וכאן וזה רק...mitmachim.top
האם מדובר גם על התנורים בדגמים החדשים?
מידיעה שלא תוקן?
הדגם 57 החדש מוכר לך?
אשמח למידע, כי ממש לפני קנייתו.
לא מכיר דגם ספציפי, לרוב גם אם אבדוק דגם דגם ניתן יהיה לחוות דיעה מבוססת על פי נתונים רק בעוד כמה שנים.נ.ב. כמובן שכל זה נכון למידע שיש בידי בתאריך הכתיבה, יכול להיות שהם שינו או ישנו את האיכות
ממליצה על דלונגי.
היה לי גם סאוטר שהיה מצוין.
אשמח לשמוע יותר ספציפי על דגמים. תודה.לי יש בלומברג והוא מעולה!
כטכנאי
פרטים כאן:
![]()
בירור | תנור מומלץ
אני יודע שיש דלונגים ששורדים, לא הצלחתי לברר מה גורם לחלק מהם להיהרס מהר ולחלק לשרוד יותר. האם זה הדגם או אופן השימוש או שניהם.
אין שום בעיה לחלוק על טכנאים , אני הבאתי את הנתונים, וכיון שה' עשה את דלונגי שליחים לפרנס אותי - מי שרוצה לקנות - מוזמן.
נוסף לקישור שהבאתי לעיל - בבדיקה אצלי שעשיתי מתוך מאה תיקוני תנור בכללי - 26 לפחות היו בוררי דלונגי.(יש כמה בוררים שלא רשום לי החברה, לכן כתבתי "לפחות") ובחנות אלון לוק (חנות חלפים בירושלים) בוררי המצבים שלהם נמצאים בקופסא על הדלפק!
בהצלחה,
נ.ב. כמובן שכל זה נכון למידע שיש בידי בתאריך הכתיבה, יכול להיות שהם שינו או ישנו את האיכות
אוקיי אז על מה אתה כן ממליץ ?לא מכיר דגם ספציפי, לרוב גם אם אבדוק דגם דגם ניתן יהיה לחוות דיעה מבוססת על פי נתונים רק בעוד כמה שנים.
כל מילה!!לי יש בלומברג מהדרין קצת יותר מ3 שנים. פצצה.
אני כרגע משפצת מטבח ועוברת לתנור בילד אין כך שאוכל למכור אותי יד שניה במצב מעולה בחצי מחיר עלות.
זה התנור אם בא לך לקרא עליו קצת: תנור דו תאי בלומברג חשמל הקרן .
יש לי את הדגם הזה Delonghi DCS12ED,ממליצה על דלונגי.
היה לי גם סאוטר שהיה מצוין.
איך אפשר לקנות ממכם?לי יש בלומברג מהדרין קצת יותר מ3 שנים. פצצה.
אני כרגע משפצת מטבח ועוברת לתנור בילד אין כך שאוכל למכור אותי יד שניה במצב מעולה בחצי מחיר עלות.
אוקיי אז על מה אתה כן ממליץ ?
דגם שיחזיק להרבה שנים והעיקר יהיה במחיר סביר...
תוכלי לכתוב לי מייל dmy3992 בג'ימייל.איך אפשר לקנות ממכם?
איפה את גרה? אני חושבת לקנות תנור של בלומברג. איך סידרת את התאים? למעלה בשרי ולמטה, מה? חלבי או פרווה?לי יש בלומברג מהדרין קצת יותר מ3 שנים. פצצה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //