תנור אפייה חייבת את עזרתכם ! מידע על תנור משולב !!

• הוסף לסימניות
כטכנאי
נכון לתשפ"ה לא ממליץ על דלונגי
פרטים כאן:
שאלה אליך כטכנאי: אם הטורבו בתנור שלי התחיל לזייף, האם יש אפשרות לתקן אותו?

• הוסף לסימניות
טורבו מורכב משני חלקים , גוף חימום ומאוורר, ושניהם ניתנים להחלפה.
אבל לא יודע מה הכוונה "לזייף"
תודה.
לזייף - הכוונה שכשאני מדליקה את התנור אז יש פעמים שלא שומעים את הטורבו ויש פעמים שכן.

• הוסף לסימניות
תודה.
לזייף - הכוונה שכשאני מדליקה את התנור אז יש פעמים שלא שומעים את הטורבו ויש פעמים שכן.
המדד הוא האפייה, הרעש ששומעים יכול להיות גם ממאוורר נוסף שקיים בהרבה תנורים שמטרתו לפזר את החום מסביב לתנור כדי למנוע שריפות, המאוורר הזה לא תמיד נדלק, ואולי זה מה שלפעמים שומעים ולפעמים לא

• הוסף לסימניות
@א. שטיגליץ

המליצו לי בחנות תנור סאוטר חד תאי דגם 4780
ואמרו לי שזה הרבה יותר טוב מכל תנור דו תאי אחר.
האם אתה ממליץ על זה?
מה אתה אומר?

• הוסף לסימניות
@א. שטיגליץ

המליצו לי בחנות תנור סאוטר חד תאי דגם 4780
ואמרו לי שזה הרבה יותר טוב מכל תנור דו תאי אחר.
האם אתה ממליץ על זה?
מה אתה אומר?
לא מכיר, ואין דרכי להמליץ על מוצרים מלבד מקרים חריגים (כגון לא לקנות דלונגי נכון להשנה)
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה