חייבת דחוף עזרה

• הוסף לסימניות
אני צריכה להוליך דמות שחורה באפטר שיראה נורמלי
ללא כלי הבובה אלא
רק ע"י הפוזישן והרוטיישן וכו'
אני צריכה הוראות סטפ ביי סטפ(צעד אחרי צעד)
כמו מרימים את הרגל למעלה אח"כ מורידים 0מקווה שמובן
אפילו שיהיה ארוך אבל מדויק

זה מאודדדד יעזור לי!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה,
אוכל להתחבר אליך למחשב ולעזור לך.
שלחי אלי מייל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרגל צריכה להיות חלק נפרד מהגוף.
שימי את המרכז בקצה הרגל במקום שאת לא רוצה שיזוז שם יהיה ציר הסיבוב.
בעזרת הרוטשיין, תעשי קיפריים ותסובבי מעט את התנועה של הרגל אחרי כמה קיפרמים תחזירי אותו למקום, עכשיו תעתיקי את הקיפרמים הללו שוב ושוב.
כך הבנ"א יעמוד במקום ויניע את הרגליים בתנועת הליכה.
עכשיו תכניסי אותו לקומפוזיציה חדשה ובעזרת המושן תוליכי אותו על המסך.
מקווה שהבנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה ש;1652726:
לא, מה זה קומפוזיציה חדשה?

סליחה על הבוטות.
את יודעת אפטר?

• הוסף לסימניות
אני לומדת ועכשיו ניזכרתי שאני יודעת מה זה-פשוט הייתי עיפה כששאלתי את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה