דרוש מידע חייבת המלצה על מכשיר אינהלצייה שקט ונייד !!

• הוסף לסימניות
היי
אשמח מאד לקבל המלצה על מכשיר אינהלציה שקט ורצוי גם נייד,
זה ממש דחוף לי ואני התבלבלתי לגמרי מכמות ההיצע.
תודה ענקית מראש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר להשתמש במשאפים במקום אנהלציה, לא?

• הוסף לסימניות
היי
אשמח מאד לשמוע עוד תגובות או קישורים.
תודה ענקית.

• הוסף לסימניות
אני פשוט מחפשת מכשיר שיהיה שקט מאד, נייד אבל יחזיק זמן רב ולא משהו חד פעמי.

• הוסף לסימניות
יש את ה"אירו צ'מבר", מותאם למשאפים, מותר לשימוש בשבת.
נכנס לכל תיק.
נמכר בבתי מרקחת של קופות החולים

• הוסף לסימניות
אשמח לקישורים נוספים עבור
מכשיר אינהלציה שקט נטען מתאים לתינוקת

• הוסף לסימניות

בשימוש כמעט שנתיים עובד על בטריות\יו אס בי
האם זה מתאים לגיל 9 חודשים?

• הוסף לסימניות
משאף לא עושה את העבודה של אינהלציה,
לפעמים מספיק רק משאף,
ובפעמים שלא מתאים משאף, חובה אינהלציה.
כדאי לברר לפני הרכישה.

• הוסף לסימניות
באשדוד יש גמ"מ מאור שלמה 08-8656304 מוכר אינהלציה של חברת ביאמבה -מכשיר קטן ,נייד, חמוד, אפילו מפעיל שירים לילדים ונוח ברמת שיא. מומלץ מאוד. אני משתמשת בו כבר שנה והכל ניהיה חוויה לילד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה