חייבת יחידת חומר או מערך שיעור בנושא בין אדם לחברו

• הוסף לסימניות
מי שיכול לעזור אשמח.
אני תקועה ממש באמצע
כנראה שהתפרסתי ליותר מדי מקומות
ואני לא מצליחה להתקדם
סך הכל לבעלי שצריך להגיש עבודת גמר במכון הלימודים.
כמובן רק כדי לעשות סדר בראש...
תודה רבה מראש
ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
כיבוד הורים גם טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1103215:
כיבוד הורים גם טוב?
ממש תודה
אבל לא.
האני צריכה על בין אדם לחברו.
התחלתי על רבי עקיבא ומשם קצת הסתבכתי ועברתי לכל מיני...
יש למישהו פה בכל זאת אפילו אולי שיעור מהסמינר מוקלד על הנושא?
פשוט כדי להתמקד רק בנושא זה.
זה יכול להיות גם ברמה נורא נמוכה
זה צריך להיות לקהל יעד של "חנוך מיוחד"
זה גם הענין שאני לא יכולה לערבב כמה דברים יחד.
לא נעבור בציון עם כל כך הרבה הרחבות....
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אני גם צריכה תמונה - דף שיכפול-לצביעה
הכל רק להגשת השיעור-לא מוסרים אותו באמת והדפים לא מחולקים
כל שהיא של רבי עקיבא מסתכל על המים שנהיה בהם חור
אולי של יוני?
אם אפשר אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
:confused::confused::confused:אין?
אולי מישהי מגיעה למרפ"ד בסמינר
ויכולה לעזור לי בענין???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה