הפרעות קשב חייבת להמליץ- אימון קשב

• הוסף לסימניות
רק מדיקת אותך, כל אימון באשר הוא עובד על דימוי עצמי, בלי קשר לד”ר שגיא שנחשבת באמת אלופה.

@chaia יכולה לפנות אלי במייל palmonaprog ואתן לך מספרים.
גילוי נאות גם אני מאמנת, בבני ברק.
אני מאד מחפשת לבן שלי . גרים בירושלים

• הוסף לסימניות
הציעו לי מהבית ספר לשלוח לקואצ'ינג של קשב וריכוז- בחורה מתחילה.
המחיר תפס אותי, ולכן החלטתי לשלוח אליה.
חייבת להגיד שהילדה השתנתה לגמרי!!!! נהייתה בעלת ביטחון, חשיבה חיובית, והכי חשוב- יש לה חברות!!!
הייתי די מופתעת מהתוצאות (במיוחד שאני עוסקת בטיפול..), ולכן 2 דברים:
1. אם מציעים לכם עזרה בזול- לא תפסידו מזה בחיים... גם אם לא כל המטרה הושגה....
2. אם יש לכם קרובי משפחה עם הפרעות קשב וריכוז- תדאגו לתת להם את המתנה הזאת...
אם מישהו מעוניין בפרטים של הבחורה הספציפית הזאת, יכול לכתוב כאן או לפתוח פרטי.
הרבה הצלחות.
שלום וברכה
אשמח לגעת האם האימון כולל שעורי בית ותרגול של ההורים עם הילדים / של הילדים בעצמם ?
במידה וכן של כמה זמן בשבוע ?
אני בתקופה עמוסה ורוצה לדעת מראש אם עדיף לי לדחות את זה
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח לגעת האם האימון כולל שעורי בית ותרגול של ההורים עם הילדים / של הילדים בעצמם ?
תודה רבה מראש
תלוי מאוד בגיל הילד וברצון והיכולת שלו להשקיע בזה.
חלק מה'בעיות' זה לדחות ולא לעשות כלום כי "זה בעצם האישיו"
לכן, בגדול ההורים ודאי יצטרכו לעקוב ולסייע יחד איתו.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
תודה רבה מראש
אימון טוב ונכון וודאי כולל שיעורי בית ושותפות מלאה של ההורים-בסוף אנחנו ההורים ואין לנו אפשרות להתחמק מהתפקיד....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה