כללי חייבת לשטח קובץ 28 עמודים בפוטושופ

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה בלי לפתוח עמוד עמוד ?

• הוסף לסימניות
לא בדיוק הבנתי מה את רוצה לעשות...

• הוסף לסימניות
הודעה מהדפוס:
הקובץ תוקע את המכונה
כנראה בעיה בסגירה
נא לשטח את העמודים בפוטושופ

בלי להכנס איתם לויכוחים על המשפט השני
אני עושה כמו ילדה טובה

• הוסף לסימניות
אולי לנסות להעביר לאינדיזיין ולסגור PDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורים101;n5012413:
הודעה מהדפוס:
הקובץ תוקע את המכונה
כנראה בעיה בסגירה
נא לשטח את העמודים בפוטושופ

בלי להכנס איתם לויכוחים על המשפט השני
אני עושה כמו ילדה טובה

יש לי הרגשה ששתינו שלחנו לאותו דפוס היום כי קבלתי קודם הודעה כזו גם ואני חייבת את הקובץ דחוף והוא מלא עמודים מה עושים???

• הוסף לסימניות
מאינדיזיין לסגור ל-JPEG (מה צריך פה פוטושופ?)
גם כן שיטוח
סוגר לך את כל העמודים בבת אחת
אח"כ אפשר לשלב את התמונות לקובץ PDF אחד מחדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וורובל;n5012717:
מאינדיזיין לסגור ל-JPEG (מה צריך פה פוטושופ?)
גם כן שיטוח
סוגר לך את כל העמודים בבת אחת
אח"כ אפשר לשלב את התמונות לקובץ PDF אחד מחדש

עשיתי בדיוק ככה אבל זה מוריד מהאיכות בצורה משמעותית.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י very nice;n5012722:
עשיתי בדיוק ככה אבל זה מוריד מהאיכות בצורה משמעותית.
תודה רבה!!

יש אפשרות שם ל600 PPI
עוזר
ומנפח את הקובץ כמעט פי 3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה