חייבת לשתף...

• הוסף לסימניות
מאז שאני מצלמת, בכל חור בבית יש תמונות של הילדים שלי ורק לי ולבעלי לא היו תמונות ביחד... (חוץ מתמונות החתונה שנראות מלפני נצח ושככל שהמפלס בכנרת ירד, עלו הקילוגרמים...) זה ממש היה חסר לי, חלמתי פעם לנסות לצלם לבד עם חצובה והשהיה אך זה ממש לא הלך טוב
בקיצור... אתמול נפל דבר... היינו אצל רחלי ניימן בירושלים לצילומים רק אנחנו...
תש'מעו, היה שווה- ממש הגשמתי חלום, כמה שאני שונאת את עצמי בתמונות היא עשתה את זה כ"כ טוב הן בשעת הצילום- העמדות, התאורה, האוירה והן בעריכה-על כל פשעים יכסה הפוטושופ... שאני ממש אוהבת את התמונות!!!
עכשיו יש לי בעיה חדשה... אני לא יודעת מה לבחור להגדלה...

בד"כ אני שונאת כאלו אשכולות שנותנים המלצות בלי טעימות אך פה זה ברור...(אפשר רק טעימה בסמיילי...;):eek:)
ממליצה בחום עליה!!!
פשוט לעצור את החיים לרגע ופשוט להצטלם בלי הילדים...

• הוסף לסימניות
אח"כ את צילמת אותה?;)

• הוסף לסימניות
איזה כיף!

יאללה תעלי כמה נעזור לך לבחור :D:D:D

• הוסף לסימניות
:eek: (זה הסמיילי המסמיק,כן?)

מירלה היה לי העונג!
היה כ"כ כייף איתכם!! ההומור שלכם כזוג זה משהו שאי אפשר לעמוד בפניו...בקושי הצלחתי לצלם ככה...

לאחרונה צילמתי כמה זוגות - והגעתי למסקנה שיש משהו יותר כייף לצלם מבוגר שעומד במקום בלי לזוז...
אני לא רגילה שאני עושה 7 קליקים וכולם נראים אותו הדבר.
בדר"כ כל תמונה נראית שונה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1253273:
:eek: (זה הסמיילי המסמיק,כן?)

מירלה היה לי העונג!
היה כ"כ כייף איתכם!! ההומור שלכם כזוג זה משהו שאי אפשר לעמוד בפניו...בקושי הצלחתי לצלם ככה...

לאחרונה צילמתי כמה זוגות - והגעתי למסקנה שיש משהו יותר כייף לצלם מבוגר שעומד במקום בלי לזוז...
אני לא רגילה שאני עושה 7 קליקים וכולם נראים אותו הדבר.
בדר"כ כל תמונה נראית שונה :)

חשבתי שאנחנו הגאונים הראשונים...
יאלה רחלי, תצאי בטרנד חדש של צילומי זוגות
תמכרי שוברי מתנה לבעלים שיתנו מתנה לנשותיהם בתאריכים מועדים לאכזבה:D במקום כל שנה ביום הזיכרון (סליחה ביום נישואין...) לשבור ת'ראש מה לקנות מתנה ובסוף לקנות משהו ש"חרם" על הכסף וכפרה על האכזבה:p....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1253287:
חשבתי שאנחנו הגאונים הראשונים...
יאלה רחלי, תצאי בטרנד חדש של צילומי זוגות
תמכרי שוברי מתנה לבעלים שיתנו מתנה לנשותיהם בתאריכים מועדים לאכזבה:D במקום כל שנה ביום הזיכרון (סליחה ביום נישואין...) לשבור ת'ראש מה לקנות מתנה ובסוף לקנות משהו ש"חרם" על הכסף וכפרה על האכזבה:p....

התיאורים שלך....משהו......!
וזה בהחלט משהו שאני מתכננת לפתח יותר,אז מי שמעוניין - יכול תמיד לפנות אליי :)

• הוסף לסימניות
:)חחח באמת רעיון נחמד...
אני ישתף את בעלי נפתח לו את הרעיונות.....

• הוסף לסימניות
ואני יכולה להעיד שיצאו תמונות מדהימות!!!!!!
מעוררות קנאה!

• הוסף לסימניות
איזה חברות מפרגנות יש לי :)

• הוסף לסימניות
חמוד! אהבתי את הרעיון
המשך חיים מאושרים שיהיו לכם

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'רעיון... אוטוטו יום הנישואין קרב ובא בצעדים מפחידים...
אבל זה לא רעיון חדש..
תמיד באירועים יש את הזוגות שהם בני דודים שלישיים וחצי שמגיעים רק כדי להצטלם כי
>>יש צלם וזה לא עולה לי
כסף אז מה איכפת לי להצטלם,
וחוץ מזה זו היא העבודה שלו והוא מקבל על זה כסף
אז יאללה שיעשה את העבודה שלו.....<<

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה