כללי חייבת לשתף...

• הוסף לסימניות
(מקווה שזה בסדר מבחינת חוקי הפורום)
תמונות מהתערוכה בפרויקט הגמר של תלמיד פרוג, שהשקיע והדפיס את העבודות שלו על עץ פיקצר פרפקט. :) בתוספת קונספט מעניין - חיבור ציטוט מהמקורות לכל תמונה.
לכבוד הוא לנו...
רעיון מקסים ותמונות מדהימות!

קבצים מצורפים

• פרוג 1.jpg
    KB 690.7 · צפיות: 20
  • פרוג 2.jpg
    KB 424.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לפיקצר פרפקט על היחס, השירות והאיכות! ממליץ בחום לכולם!
יצא מדהים!

עוד תמונות בפורום צלמים..
ומי שרוצה לקשט את הבית או המשרד מוזמן ליצור קשר.

• הוסף לסימניות
השקעה השקעה :)
נראה מקסים!

• הוסף לסימניות
מדהים!
ליבי ליבי על כל העבודות סביב שודאי קיבלו גוון דהוי מול ליגת הפיקצ'ר-פרפקט.

לא קשור אבל הייתי חייבת לשאול,
איפה אפשר להשיג כיסאות עץ כמו בתערוכה כאן? נגנבתי מהם.

• הוסף לסימניות
וואו! בעלי תיאר לי בהתלהבות את הפרוייקט הזה, אבל כמובן - תמונה אחת שווה אלף מילים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1951731:
מדהים!
ליבי ליבי על כל העבודות סביב שודאי קיבלו גוון דהוי מול ליגת הפיקצ'ר-פרפקט.

לא קשור אבל הייתי חייבת לשאול,
איפה אפשר להשיג כיסאות עץ כמו בתערוכה כאן? נגנבתי מהם.

חחחח תודה.
האמת שהרוב הודפס על קאפה וההבדל הוא שמים וארץ.
השרפרפים הוכנו ע"י דוד שלי שהוא נגר. אשאל אותו אם הם למכירה (שאלו אותי כבר כמה אנשים..)

המשך תמונות בפורום צלמים, כנסו לראות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה