עזרה חייבת עזרה מחפשת בדחיפות מאפרת ומסרקת ברמה גבוהה באזור מרכז

• הוסף לסימניות
יש לי חתונה לאחי עוד חודש ואני חייבת מאפרת ומסרקת ברמה גבוהה ובמחיר עד 700 יש מישהי שאת ממליצים עליה מישהי ברמה גבוה

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על ציפי שטיינברג מביתר אני לקחתי אותה היא לא מאפרת היא אמרה לי שלאור הביקוש היא התחילה ללמוד איפור אבל היא תיווכה לי מאפרת חברה שלה בשם נחמי שגרה בקרבת מקום ו"אימאלה" איזה יפה שהם עשו 0504110928
יש פה עוד אשכול עם הממוווון המלצות עליה

• הוסף לסימניות
שושי יונגווירט איפור!
מבני ברק
אלופה ממש וכייף גדול איתה!
0546601861

• הוסף לסימניות
נעמי- 0556729577
מסרקת בבני ברק
אלופה ברמות, ממליצה מאוד

• הוסף לסימניות
הינדא 0527613158
איפור עמיד במיוחד

• הוסף לסימניות
ציפי מילר - 052-716-5599 - מאפרת וקוסמטיקאית
גינות דוד 18, בני ברק
AIorK4xDEcA62QCTCY6xmWGl1MLUYMSTb8nZ8XCRR5WcIz-y7-IU0lMNpzCcrgkvd1d3yva1IlBz43Y

• הוסף לסימניות
יש את רחלי בר את אלופה ממש ,כל האירועים שלנו לוקחים אותה...
היא מרחובות אבל מגיעה לבית בכל אזור המרכז והסביבה..
אם תירצי אחפש לך את המספר

• הוסף לסימניות
ציפי שטיינברג 0504110928
אחת התותחיות בשוק!!!!

• הוסף לסימניות
אני הצטרפתי רק לאחרונה :)
אם את מחפשת מישהי מקצועית, רגועה, עם כישרון יוצא דופן ואווירה קסומה ביום הכי חשוב שלך – איילת דיקמן היא הכתובת. היא יודעת בדיוק איך להתאים את האיפור והתסרוקת לסטייל שלך, לגרום לך להרגיש כמו מלכה ולדאוג שהכל יישאר מושלם לאורך כל האירוע. האיפור שלה הוא אומנות – איילת אלופה בלוק המראה הטבעי והזוהר שלך.ולמרות הלחץ של היום הגדול, איילת מצליחה לשמור על אווירה נעימה ומרגיעה. היא סבלנית, קשובה לפרטים,

איילת לא רק מתאימה את האיפור והשיער לסגנון האישי שלך, היא גם שמה דגש על עמידות לאורך כל היום והלילה. את תראי כאילו זה עתה יצאת מהסלון – גם אחרי שעות של ריקודים, חיבוקים ואפילו קצת דמעות של אושר.

ממליצה מכל הלב על איילת, לכל כלה שרוצה להיראות ולהרגיש הכי טוב שאפשר ביום שלה. אין ספק שהיא הבחירה הכי טובה שעשיתי לחתונה שלי! 💍💕

אני שמה לכן לינק לאתר שלה https://ayeletmakeuphair.com/

• הוסף לסימניות
יש בביתר גם את יפית רפאלי.
מאפרת אומנית והמחירים שלה לא בשמיים
היא איפרה אותי כמה פעמים ונהניתי מאד.
0548483029

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה