חייבת עזרה!

• הוסף לסימניות
אני לפני הגשת פרויקט מיתוג
ואתמול בלילה נתקלתי בבעיה רצינית באינדיזיין- אין לי אפשרות לבחור פעולות מסוימות עם העכבד. התוכנה לא מגיבה ללחיצת עכבר!

למשל- אין לי אפשרות לבחור את החץ השחור או הלבן, לבחור את העמודים בחלונית ה-pages, וכל מיני פעולות בסיסיות!!!
ויש פעולות שהעכבר כן פועל.

מישהו/מישהי נתקל בזה? תודה

• הוסף לסימניות
האם הפקדים של הפעולות צבועים באפור חלש כביכול הם לא זמינים? או שנראה כאילו הכל תקין,

• הוסף לסימניות
השדות וסרגלי הכלים פתוחים באופן חופשי.
ברגע שאני פותחת משהו מסרגל הכלים (גם העליון וגם הצדדיים)- האינדיזיין לא מגיבה לעכבר.

לדוגמא פתחתי את חלונית הpages, אבל לא הצלחתי לבחור עמוד מתוכה...

ממש תעלומה וכאמור אני בלחץ של זמן

• הוסף לסימניות
בקובץ חדש הוא כן בסדר?
האם עית הפעלה מחדש למחשב מאז הבעיה הופיעה לראשונה?

• הוסף לסימניות
אולי יש איזה מקש בלוח המקשים לחוץ???

• הוסף לסימניות
תודה למשיבים

אבל לצערי הבעייה לא נפתרה!
הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש (ליתר דיוק- בעלי) ושוב האינדיזיין לא מגיבה לעכבר!
*ולמי ששאל/ה - גם בקובץ חדש וגם בקבצים קודמים הבעייה קיימת.

מדובר אינדיזיין cs5.
אילוסטרייטור ופוטושופ מתפקדות כרגיל.

האם ידוע לכם אם מתקינים גירסא חדשה יותר הקבצים נפגעים?

אני ממש אובדת עצות. למי אפשר לפנות?

תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
איך הסרת את התוכנה?
הסרת עם ריבו?

בגדול גירסה חדשה יותר אמורה לפתור את הבעיה, היא לא אמורה לפגוע בקבצים.

• הוסף לסימניות
לא אני הסרתי. אברר תודה

• הוסף לסימניות
אם לא, הסירו עכשיו עם ריבו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2178911:
אם לא, הסירו עכשיו עם ריבו.

תוכל לכתוב לי באנגלית ריבו?
אמרתי לבעלי והוא לא יודע מה זה...
הוא הסיר דרך לוח הבקרה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזוי.ממש הזוי

האינדיזיין חזרה לתחיה! (מקווה שלצמיתות)

לא יאומן. הכל עובד כמקודם.

מה זה יכול להיות? שהיה לה וירוס והיא "הבריאה"?;)

תודה לכולם על העזרה בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה