- הוסף לסימניות
אז תטעיני ביוםאבל זה הכי נוח שהוא ליד הראש ככה אני מתעוררת בבוקר מהשעון המעורר שלו ויכולה לכבות את השעון מעורר בלי לקום![]()
אז תטעיני ביוםאבל זה הכי נוח שהוא ליד הראש ככה אני מתעוררת בבוקר מהשעון המעורר שלו ויכולה לכבות את השעון מעורר בלי לקום![]()
נראלי שבכל אופן לישון שהוא ליד הכרית שלי זה קרינה, לא?אז תטעיני ביום![]()
כשהוא בשקע, הקרינה יותר עוצמתיתנראלי שבכל אופן לישון שהוא ליד הכרית שלי זה קרינה, לא?
פשוט על הבוקר אני מתעצלת לקום לכבות תשען מעורר ואני לא סובלת שזה לא מפסיק לצלצל.
אני גם תמיד מטעינה כל הלילה את הפון כשהוא חדש וגם אחר כך כל יום לפני השינה אניי שמה אותו במטען ומוציאה אותו בבוקר- עשיתי ככה עם כמה פלאפונים מסוגים שונים: סמארטפונים וכשרים.
חשמלאי אחד אמר לי שכדי להאריך את חיי הסוללה מומלץ בפעם הראשונה להטעין כל הלילה.
גם חובת ההטענה הראשונית זה משהו שנשאר מתקופת הסוללות הישנות, כיום אפשר להדליק ולהשתמש.זה מיתוס שנשאר מתקופת סוללות האלקליין
כיום שכל הסוללות לפלאפונים וכו' הם מסוג ליתיום, מותקן במטען צ'יפ שמונע טעינת יתר
מה זה אומר?לא מומלץ לפרוק את הסוללה מתחת ל 20% התחתונים שלה
לא להשתמש בטלפוןמה זה אומר?
אפשר תירגום?
תודה!!לא להשתמש בטלפון
כשזה מגיע ל 20אחוז סוללה
תלוי באיזה מכשירתודה!!
ואיך אני יודעת מתי זה מגיעה לכך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים