דרוש מידע חייב להשתנות

• הוסף לסימניות
היום חיפשנו את הבת שלנו בגן 3 שהתחיל רק עכשיו.והנה אני מגיע ויש פשוט ערימה של אנשים,מבוגרים והמון ילדים בני 7 6 שבאים לחפש את הבנות עומדים על הדלת של הגן והקטנטונת בקושי מצליחה לצאת ונאבקת לעבור את דלת ויש פשוט בלאגן

למה א''א פשוט שלחפש את בו/בת יהיה בצורה מסודרת/מכובדת?? למה???
אחרי זה אני לא מתפלא למה כשעולים לאוטובוס כול פיצקי בן/בת 4 יודעים לעשות עם המרפק טוב מאוד.פשוט זה מה שחיו תמיד

סליחה.אני פשוט מזועזע.אני רוצה שזה יהיה לתועלת

• הוסף לסימניות
עם הגננות דיברתם על זה?
זאת הכתובת הראשונה!

• הוסף לסימניות
היום חיפשנו את הבת שלנו בגן 3 שהתחיל רק עכשיו.והנה אני מגיע ויש פשוט ערימה של אנשים,מבוגרים והמון ילדים בני 7 6 שבאים לחפש את הבנות עומדים על הדלת של הגן והקטנטונת בקושי מצליחה לצאת ונאבקת לעבור את דלת ויש פשוט בלאגן

אחרי זה אני לא מתפלא למה כשעולים לאוטובוס כול פיצקי בן/בת 4 יודעים לעשות עם המרפק טוב מאוד.פשוט זה מה שחיו תמיד

על מי בעצם הטענה:
על המעבר שהוא מדי צר?
על זה שיש הרבה ילדים בכיתה אחת?
על זה שכולם באים באותה שעה?
כאילו איפה אמור להיות השינוי...

• הוסף לסימניות
עד שתצליחו לשנות את כל הציבור
המלצה בשבילכם -
הדריכו את הבת שלכם להמתין עוד דקה בפנים
העומס הראשון ירד
ומיד תוכלו להיכנס פנימה בנחת ולקחת את הקטנה,
וגם להגניב מילה טובה לגננות...

• הוסף לסימניות

גם אני מזועזע אבל מסתבר שזה מתחיל מדברים אחרים
שהחיים בציבור החרדי יותר בלחץ של זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה