דרוש מידע חייב לי כסף ולא מחזיר

• הוסף לסימניות
חברה אני לא צוחק תחשבו ברצינות על פתרון....
ואני גם מאמין שאני לא היחיד במשחק כנראה זה משהו שקורה עם הרבה אנשים..
נראה לי גם שיותר גרוע זה שהוא לא מכחיש מאשר מכחיש כי אם הוא היה מכחיש לפחות הייתי יכול לקרוא לו לדין תורה במקרה והוא היה מגיע... אבל כאן מה יש לי לעשות לא באאאא לו לשלם....

• הוסף לסימניות
תראה בעיקרון אפשר לפתור את העניין..
השאלה אם אתה רוצה להמשיך להיות חבר שלו..
או כבר פחות...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הפתרון הוא להתקשר כל יום.
גם אם הוא מסנן, הוא רואה את המספר.
ויותר טוב ללכת אליו פרונטלית כל יום בחזור הביתה,
לשאול: הכסף כבר אצלך? רוצה שאלווה אותך לבנק?
כל יום.
עד שלפני ראש השנה כבר ימאס לו והוא יחזיר.

• הוסף לסימניות
אז מה המספר שלך?
גם אני רוצה את המספר
העמלה שלי די גדולה.
חברה אני לא צוחק תחשבו ברצינות על פתרון....
ואני גם מאמין שאני לא היחיד במשחק כנראה זה משהו שקורה עם הרבה אנשים..
נראה לי גם שיותר גרוע זה שהוא לא מכחיש מאשר מכחיש כי אם הוא היה מכחיש לפחות הייתי יכול לקרוא לו לדין תורה במקרה והוא היה מגיע... אבל כאן מה יש לי לעשות לא באאאא לו לשלם....
מה זה קשור?
נראה לי שבכל מקרה אתה יכול לפנות לדין תורה.
הפוך, אם הוא לא מכחיש זה יותר יעיל, רק שהם יחייבו אותו להביא את הכסף מהר.
לא?

• הוסף לסימניות
- לשלוח לו מכתב מעורך דין (יעלה לך 200 ש"ח)
עם איום בתביעה בבית משפט (אבל שהשם של העורך דין יהיה יותר טוב מיענקלה גוטמכר)

- להגיע יום יום להכניס רגל בין המשקוף לדלת ולצעוק עליו כשברור שגם השכנים ישמעו (רצוי בשעה 1:15 בצהריים)

-להודיע לו חגיגית שאתה מקפיד עליו, ושעדיף לו לא לדעת מה קרה לבן אדם הקודם שהקפדת עליו.

• הוסף לסימניות
אגב על פי הלכה מותר לי גם לקחת ממנו בדרך הערמה... רק שאין לי רעיון להערמה אני מדי ישר...
למכור לו עוד מוצר
הפעם לקחת את התשלום מראש.

כמובן לא לספק לו את הרכש החדש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא יודע עם זה חוקי אבל אני מכיר אדם שהוריד מהרשת דף עם הולגרמה של עו"ד מוכר ומפורסם
מחק את כל המלל שם בפוטושופ וכתב שם איומים כטוב ליבו ובאותו יום הם הגיעו להסדר תשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה