חיידק בקיבה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הטיפול בו לאשה מניקה?
אני כבר שנתיים עם זה.

יש למישהו ניסיון העיניין?
תודה

• הוסף לסימניות
להמנע ממאכלים עם חומציות..
לאכול הרבה"ירוק"
ולקחת תוספי תזונה..

• הוסף לסימניות
קרוהן????

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שגולשים בפורום רופאים שלמדו באוניברסיטה 6-8 שנים..

• הוסף לסימניות
חמודה..
אני סבלתי מזה 8 שנים..
ואני יכולה להגיש דוקטורט בנושא..
תאמיני לי שמה שאדם חווה על בשרו עם כל הנסיונות שעשה..
יכול להועיל הרבה יותר מרופא...שרק למד ולא חווה את הכאבים ואת התוצאות לתרופות.
ואני רואה את זה בהרבה מישורים.
גם בתחום הילדים..שאנחנו בתור אמהות יודעות להבחין מה שיניים.ומתי יש דלקת אוזניים בעוד שהרופא אומר שהכול חיובי..
מה ההבדל בין השאלה שלה לכל השאלות של ריפלוקס וכו'..
אנשים מנסים לעזור..ולתת רעיונות וכל אחד יבחר מה שמתאים לו..

• הוסף לסימניות
קראתי על זה שח"ו יכול לעשות אולקוס,
והרופא לא נותן לי טיפול כי אני מניקה
והחיידק גורם לי לאי נוחות בבטן ודקירות בקיבה, וצרבות.
ואני שואלת אלא שיש להם ניסיון מה עשו, חוץ מתרופות
שבינתיים אני לא יכולה לקחת,
גם בשביל להקל.

(וכמה פעמים שאלתי את הרופא מה זה יכול לעשות והם מתחמקים, ואומרים אם לא כואב אפשר לחיות עם זה, ואמא שלי אמרה שזה מביא ח"ו סרטן קיבה, וגם על כך קראתי היום)

• הוסף לסימניות
ולחיידק קוראים הלקטובקטר (אם אני לא טועה)

• הוסף לסימניות
ויש עליו מלא אשכולות פה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה