בעטרת שלמה-מה הכיתה הכי גבוהה שתהיה שנה הבאה?דרכי יושר....... נו נו
עטרת שלמה מצויין אין כיתות גבוהות
דבעטרת שלמה-מה הכיתה הכי גבוהה שתהיה שנה הבאה?
זה בג2אילת השחר
?דרכי יושר....... נו נו
אין לי מה להוסיף
תודה רבה!
חיידר טוב, שמח, גישה רכה ונעימהתלוי מה את מחפשת
9-10תודה רבה!
אפשר לשאול מה הגיל שלהם בד'?
כי זה משתנה מחידר לחידר...
וזאת ליהודה.חיידר טוב, שמח, גישה רכה ונעימה
משפחות איכותיות.
ועוד שאלה:9-10
דרכי יושר מאוד עונה על ההגדרות שלך אחת לאחת...!חיידר טוב, שמח, גישה רכה ונעימה
משפחות איכותיות.
הקושי שלי הוא שאני מגיעה ממקום מדהים.דרכי יושר מאוד עונה על ההגדרות שלך אחת לאחת...!
לכל מקום יהיה משמיצים או אוהדים זה מאוד תלוי בחויה שכל משפחה עוברת בחיידר...
באמת דרכי יושר זה חיידר ענק יש מאות הוריםהקושי שלי הוא שאני מגיעה ממקום מדהים.
לא מכירה בו הורים לא מרוצים...
רחוב אלישעועוד שאלה:
באיזה רחוב הם? זה מבנה נורמלי?
יש לך את הטלפון שלהם?
ומי המנהל?
תודה!דרכי יושר מאוד עונה על ההגדרות שלך אחת לאחת...!
לכל מקום יהיה משמיצים או אוהדים זה מאוד תלוי בחויה שכל משפחה עוברת בחיידר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //