כללי חיים דיקמן בנדיבותו העלה את הבאנר 'גר וגיורת' להתרימכם. אנא הקליקו!!!

• הוסף לסימניות
א. מצווה נדירה בידכם לקיימה בסכום קטן.
ב. אבקש מכל אחד ואחד מכם לתרום 'לב' (32) ש"ח לפחות ואם חכם אז 'מח' (48) ש"ח וכל המרבה הרי זה משובח.
ג. והעלה לי אחד הערה "ואיך אוכל לסמוך עליך" על כן אציג עצמי
שמי אליהו פריד מעצב גרפי ומעצב גופנים בעל חברת פונטיייפ בע"מ, ורבים הם הגרפיקאים שרכשו מפונטייפ ורבים יותר אשר שמעו על פונטייפ. אז תבינו שאיני הקבצן המצוי וגם איני נוהג להתרים סתם כך, אך החתן הוא גיסי אחיה של אישתי, על כן אני עושה מאמץ עבורו.

ואפילו שאין אתם מכירים אותי בכל זאת שווה עבור מצווה זו לקחת סיכון ולתרום סכום שאתם מוציאים על מנת פלאפל.
אך גם לאילו הספקנים שביניכם, מי שיתרום לפחות סכום מ"ח שקלים, יפנה לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ויקבל שני משקלים לבחירתו מתנה ממני.
כתובת לאתר פונטייפ
www.fontype.co.il
ויבחר 2 המשקלים

ולמי שנוח יותר בהעברה בנקאית
בנק הפועלים
ע"ש אליהו פריד
סניף: 699
ח-ן: 195047.

וזכרו שאפילו אתם תורמים שקלים מועטים בלבד אך אם יתרמו כולם וקובץ על יד ירבה. בע"ה נוכל להספיק מספיק מימון לקנות לו ריהוט ומוצרי חשמל, שכעת אין לו כלום.

אז אל תמנע מלתרום שקלים מועטים למצווה גדולה שאינה מזדמנת בכל יום

בברכה
אליהו פריד

• הוסף לסימניות
מצטרף להמלצה על ר' אליהו פריד. מי שלא מכיר לא יודע שבתור בעל חברת פונטים הוא גם בעל חסד עצום, מהטובים שבפורום (ובכלל).
תרמתי, וקורא לכולם להצטרף ולתרום כפי יכולתכם.
ושיהיה בע"ה בשעה טובה ומוצלחת.

• הוסף לסימניות
הואיל והבאנר לא מופיע כל הזמן אז הנה הלינק לפייפאל
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=NFGATJ98SJUEU

אינכם יודעים כמה מצווה זו נדירה, ואני מבקש מכל אחד שיתרום בסך הכל "מנה שווארמה עם פחית קולה" ובנוסף אני מציע לכל תורם שיתרום לפחות "מח" שקלים 2 משקלים כפי בחירתו.

ואם אני מעמיד את שמי והמוניטין שלי בעבור זה,ובנוסף מציע לכם תמורה לתרומה הרי זו בעצמה הוכחה לחשיבות העניין.
ואני יודע שצרכי עמך מרובים, וכל אירגון מוציא לכם פלייר "קורע לב" (שכנראה אחד מכם גם עיצב אותו) אבל אני מאמין שסכום קטן כל אחד יכול לעמוד בו וזוכה במצווה עצומה.

על כן אני מבקש מכל אחד ואחד מכם אל תקמצו ידכם, ותרמו "משהו" עבור מצווה נדירה ועצומה זו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אלו שרוצים את שני המשקלים המובטחים, הדפיסו ומלאו את טופס הסכם השימוש.
אתם יכולים גם לצלם במצלמה ולשלוח כJPG. לכתובת האימייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ותקבלו מיידית חזרה את שני המשקלים שתבקשו.

קבצים מצורפים

• EFT_Licsense.pdf
    1.1 MB · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
אלו שמבקשים פונטים, אני מבקש שתבחרו פונטים פרי עיצובי ולא של ספקים חיצוניים

• הוסף לסימניות
שוב מקקפיץ, עימכם הסליחה

• הוסף לסימניות
נאסף עד עתה כ-900 ש"ח.
אין אחד שלא יכול לתרום כמה עשרות שקלים, הכסף זה בטח לא הבעיה שלכם, אלא הזמן שצריך למצוא לבצע העברה.
אז אנא אל תתעצלו, קחו דקה מזמנכם וכמה שקלים מכיסכם :)

• הוסף לסימניות
רק עכשיו התוודעתי לנדיבות ליבו וגודל חסדו של אליהו פריד...
תרמתי. ואני פונה גם אליכם בפניה, לא מדובר בעוד פניה של מישהו אנונימי, אלא של אדם ידוע, מוכר ואמין מאד בציבור. שמוכן לעשות ולתת מעצמו הכול, בשביל מצווה חשובה זו. אז, אנא הצטרפו ותרמו גם, ותזכו למצווה גדולה ועצומה!!

• הוסף לסימניות
תרמתי, ושלחתי מייל עם אישור התרומה. מתי אני אמור לקבל הזיכוי על שתי גופנים?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה