כללי חיים דיקמן יקירנו

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בפרוג עלינו השנה החדשה

היה מתאים יאה ומכובד :)
שתגדיל לנו את נפח תיבת ההודעות האישיות בפורום לאיזה 1000 הודעות
במקום הנפח של 50 הודעות.

ובכך תסתיים לה התקופה שצריך כל הזמן למחוק הודעות כי התיבה מתמלאת.

מה דעתך האם הדרישה לגיטימית או מוגזמת ???!!!
תשבו כולכם המנהלים שם למעלה, בחדר הסגלגל (שאצלכם הוא ירקרק) תלבנו תחליטו.
תריבו תשלימו, תחתכו עיניינים. ותחזרו עם תשובות, כי זה הזמן לחזור בתשובה :confused:

ושלא תיקח אותי קשה, חיים.:p

• הוסף לסימניות
איזה כוכב אתה!!

בגלל שביקשת כל כך יפה, ובפרוג עלינו שנה מתוקה. הוחלט בחדר הסגלרוק להעניק לחברי עיצוב גרפי עוד 450 הודעות !!!!!

תהנו :)

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה אם היו מעלים גם את הבקשה שלי בחדר הסגלרוק
(חיים, אתה יודע במה מדובר).

תודה!

• הוסף לסימניות
החלטה מועילה, חיים תודה.

וכמובן גמח"ט והמון הצלחות ירוקות בשנה החדשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;453837:
הייתי שמחה אם היו מעלים גם את הבקשה שלי בחדר הסגלרוק
(חיים, אתה יודע במה מדובר).

תודה!

הבקשה שלך בהחלט נראית רעיון מצויין, היא עלתה ל'חדר הסגלרוק', אני מקוה שאחרי החגים נחליט ונבצע, (זה די הרבה עבודה...).

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה מראש ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה רעיון מעולה! תודההההה מראש...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ממש מקל ומועיל!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מעניין כמה הודעות יש לחברי פורום תכנות???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה