חייפאים- דירות לקניה

• הוסף לסימניות
מחפשת דירה לקניה (עדיפות למשופצת) בשכונת הדר רחובות מיכאל,שילוח, ר' עקיבא,בצלאל, יוסף וכו' (בקיצר ברחובות החרדיים..)
בסכום שעד 600000
אם מישהו יודע אשמח שיעדכן אותי באישי
או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מחכה לעזרתכם אנשי חיפה היקרים...:)
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
הקפצה...

• הוסף לסימניות
הקפצה...
אין דירות בחיפה?!

• הוסף לסימניות
דירה משופצת?
די קשה למצוא. אברר לך משהו.

• הוסף לסימניות
לא חייבת משופצת אבל שיהיה מחיר יותר נמוך
אם תמציאי לי משהו אודה לך מאד

• הוסף לסימניות
"במשבצת" וב"כל חיפה" יש הרבה דירות מענין אותך???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.א.;1063220:
"במשבצת" וב"כל חיפה" יש הרבה דירות מענין אותך???

ממשבצת יש לי. "וכל חיפה" מה זה? אם יש אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
בבקשה סריקה של "כל חיפה" מיום שישי שעבר.
בהצלחה רבה במציאת הדירה המתאימה.

קבצים מצורפים

• Scan_Pic0012.jpg
    1.2 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הקפצה...
חייפאים בבקשה...

• הוסף לסימניות
בס"ד
עדיף שתפרטי אם את מחפשת דירה להשקעה או למגורים וכן איזה גודל דירה וכמה חדרים, זה פשוט יכוון יותר

• הוסף לסימניות
הקפצה...
אין דירות למכירה בחיפה?

• הוסף לסימניות
אתמול ראיתי פרסום ברחוב: דירה בהשילוח, 3 חדרים 2 כיורים בנין חרדי ב600,000 ש"ח.
מענין אותך ? אני צריכה ללכת לראות את המודעה ולהעתיק לך את המס'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה