nirmarmorni
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להימנע מהחיישן. יש מה לעשות? אני יכול ללכת לבית כנסת בשבת? השכן נכה בכיסא גלגלים לא דתי
אם לא מסתכלים לכיוון הדלת-החיישןלא פועל....אין לי אפשרות להימנע מהחיישן. יש מה לעשות? אני יכול ללכת לבית כנסת בשבת? השכן נכה בכיסא גלגלים לא דתי
תודה, זה גם ידוע לי,שאלה טובה
אבל בדר"כ אין סיכוי שתלך ברחוב ולא תצולם בין ע"י מצלמות אבטחה ובין ע"י מצלמות לוויניות
וע"ז הורה הגריש"א שמותר מכיון שאין לך יחס לפעולה.
יש לו כנראה חיישן חזק , לפעמים באמת קורה שאני לא שומע ולפעמים כן, לרוב כן.אם לא מסתכלים לכיוון הדלת-החיישןלא פועל....
מנסיון של הדלת ליד...
לא ביטחון , אמצעי עזר לפתיחה, כאמור כיסא גלגלים.מה הצורך בחיישן?
אם הוא פותח לנכה את הדלת באופן אוטומטי ע"י זיהוי פנים זה בעיה אחת
אם זה למטרת ביטחון שלו זה בעיה אחרת
וכאמור בעיות יודעים לפתור רבנים אבל אחרי שנותנים להם את הנתונים הנכונים.
למה לא ?זה בעצם הנקודה זה דומה לרחוב , בניין משותף דומה לרחוב?
בדיוק, ואני אחדד - האם זה כמו מצלמה ברחוב עם חיישן שמפעיל הקלטה\צילום\אור ,רק שפה אני לא רואה את ההפעלה הישירה, אבל אולי זה העלמת עין במודע.?!למה לא ?
בהגיון שלי זה אפילו פחות מרחוב, כי ברחוב יש לך סוג שותפות שם בזה שאתה יכול ללכת שם וזה לא שטח פרטי
הדלת היא רכוש פרטי של השכן ואתה לא שותף בזה ואין לך אפילו צד רחוק של עניין.
מצד שני - האם מותר לעבור ליד דלת שנפתחת אוטומטית בבתי החולים כשאין לי עניין להכנס בדלת הזו אלא להמשיך ללכת לדלת הרגילה שנפתחת באופן ידני ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים