דרוש מידע "חיי תורה" במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מכירים את החיידר הזה, של הרב שוב?
אנחנו רוצים להעביר לשם ילדים, לא מרוצים מהחיידר הקודם.
נשמח לכל מידע, המלצה, לחיידר ליטאי מצוין.

מה הכי חשוב לנו?
- רב'ס טובים, חסידים/ ירושלמים.
- צהרונים מתפקדים - (ירדו כמה חיידרים מהפרק בגלל הסיבה הזו...שנינו עובדים מחוץ לעיר)

תודה.

• הוסף לסימניות
כתוב שזה בשפת האידיש, מתאים לכם?
יש מלא חיידרים מצויינים. זה פחות או יותר אזורי.

• הוסף לסימניות
מכירים את החיידר הזה, של הרב שוב?
אנחנו רוצים להעביר לשם ילדים, לא מרוצים מהחיידר הקודם.
נשמח לכל מידע, המלצה, לחיידר ליטאי מצוין.

מה הכי חשוב לנו?
- רב'ס טובים, חסידים/ ירושלמים.
- צהרונים מתפקדים - (ירדו כמה חיידרים מהפרק בגלל הסיבה הזו...שנינו עובדים מחוץ לעיר)

תודה.
אם את מתכוונת לחיידר ברחוב מהרי"ל 3, אכן הוא באידיש מידיעה.
איך שהבנתי גם ילדים שלא דוברים אידיש יכולים איכשהו להסתדר אבל יהיה להם יותר קשה.

נתיבות התורה ניסיתם? חיידר מעולה עם צהרונים מתפקדים.
מכיתה ב' הילדים מסיימים את הלימודים ב-16:00 בלי קשר לצהרונים (יש הפסקת צהריים של שעה בערך).
יש כמה סניפים ברחבי העיר.

• הוסף לסימניות
הגדול שלי במכינה, הרבה שלו מעולה +++.
מעבר לזה אין לי ניסיון, אבל מבירורים שערכנו לפני שהעברנו (גם אנחנו על רקע של חוסר שביעות רצון מהחיידר הקודם) לכולם היו רק מילים טובות להגיד על החיידר ועל המנהל.

• הוסף לסימניות
הגדול שלי במכינה, הרבה שלו מעולה +++.
מעבר לזה אין לי ניסיון, אבל מבירורים שערכנו לפני שהעברנו (גם אנחנו על רקע של חוסר שביעות רצון מהחיידר הקודם) לכולם היו רק מילים טובות להגיד על החיידר ועל המנהל.
שמעתי שיש שם הרבה מידי רב'ס ליטאים.
ידוע לכם?

• הוסף לסימניות
חיי תורה הוא ת"ת באידיש
יש שם כיתות קטנות ותלוי בביקוש. (היה גם בעבר כיתות שנסגרו פתאום)
החברה שם היא מכל העיר ולא דווקא מאזור הת"ת.

יש בעיר תתי"ם נוספים
יש את טולנפלד שזה מקום מצוין, עם מלמדים מצוינים. והוא נמצא ליד המתנ"ס במנחת שלמה ויש לו סניף צמוד לחיי תורה , יש לו מעלה של הפסקות צהריים קצרות והילדים אוכלים בת"ת. זהו ת"ת לליטאים (יש גם ילדים עם משפחות עם חליפות ארוכות, אבל מיועד לליטאים)

יש צמוד וקרוב לחיי תורה גם את ת"ת עטרת שלמה (של הרשת בראשות הרב סורוצקין) זהו חיידר מקומי לילדי השכונה, ובגן הדסים פותחים סניף נוסף לאט לאט.
גם הוא מצוין ממש, עם מנהל מוצלח ולמי שגר באזור יש מעלה שכל החברים גרים בקרבת מקום , ואף ניתן להכיר את המשפחות מקרוב. (גם הוא מיועד לליטאים )

• הוסף לסימניות
יש את החידר "דרך אמת" של הרב סוקולבר חיידר ליטא הבנים שם מאוד מצוינים
(אני לא יודע מה קורה שם עכשיו) אני ושני אחים שלי למדתי שם ומאוד נהנתי שם

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה