חיכיתי לפרוג בעיקר בשביל לקבל עזרה מהמקצוענים הנדיבים פה

• הוסף לסימניות
שלשה נגני סאנדיסק MP3 מתו לי בזה אחר זה באופן מוזר ביותר.
מתו - פרושו שאין לי אפשרות להדליק אותם גם אחרי שעות של הטענה (גם הטענה לא דרך המחשב)
שניים מהם לא מזוהים בכלל כשמחברים אותם למחשב עם USB ואחד נותן הודעה שצריך לאתחל את המכשיר אולם תהליך האיתחול נכשל בכל פעם.

מה זה?
המחשב "שורף" כביכול את הנגנים?
מה עלי לעשות??
מהאתר של סנדיסק לא החכמתי הרבה.

• הוסף לסימניות
במטען חיצוני יש 2A (מהיר) או 1A מניסיון מר שלי הטענה דרך מטען חיצוני של 2A יכולה לגרום נזק לנגן
(נגן אחד נפגם לגמרי והשני רק הבטרייה )

• הוסף לסימניות
תנסי ללחוץ על כפתור ההדלקה/כיבוי במשך הרבה זמן (אפילו 5 דקות)
המוכר בחנות עשה לי את זה - וזה עזר!!!
גם לנגן נוסף שלא עבד לי וניסיתי לבד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י engoy;n4868763:
במטען חיצוני יש 2A (מהיר) או 1A מניסיון מר שלי הטענה דרך מטען חיצוני של 2A יכולה לגרום נזק לנגן
(נגן אחד נפגם לגמרי והשני רק הבטרייה )

יתכן שזו הבעיה כי אני שמה לב שאכן החוט A2
יש פתרון או שהנגנים מתו סופית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוב לדעת;n4869045:
יתכן שזו הבעיה כי אני שמה לב שאכן החוט A2
יש פתרון או שהנגנים מתו סופית?

אולי משהו יודע- אם הנגן שווק חיים- יש אפשרות לחלץ ממנו הקלטות חשובות??

• הוסף לסימניות
זה מספר האמפר.
נגן רגיל לא צריך יותר מ-1 אמפר.
סמארטפונים למיניהם וכדו' צריכים 2A.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה