airtable חילוץ נתונים דינמים מטבלה אחרת

• הוסף לסימניות
אני רוצה להוסיף לטבלה עמודה של פורמולה שיביא לי מהעמודה של תצוגה מקדימה את הטקסט אבל שיחליף לי נתונים דינמים למשל {שם פרטי} או {גיל}
לפי מה שמופיע בעמודות האחרות בטבלה,
למי יש נוסחה לפורמולה לעשות את זה?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20241207_225647_Facebook.jpg
    Screenshot_20241207_225647_Facebook.jpg
    KB 92.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
בפונקציה של
CONCATENATE
אפשר לשרשר מה שאתה רוצה עם {} סוגרים מסולסלים ופסיק בין כל איבר
לדוג
CONCATENATE({הלקוחות}," |","*",{סוג}," ",{מוצר}," ","| ",{הערות})
בין "" אפשר להכניס סימנים או טקסט נוספים

• הוסף לסימניות
בפונקציה של
CONCATENATE
אפשר לשרשר מה שאתה רוצה עם {} סוגרים מסולסלים ופסיק בין כל איבר
לדוג
CONCATENATE({הלקוחות}," |","*",{סוג}," ",{מוצר}," ","| ",{הערות})
בין "" אפשר להכניס סימנים או טקסט נוספים
תודה רבה,
אני קצת מסתבך עם הנוסחה,
אשמח אם תוכלו לרשום לי נוסחה לפי הנתונים שלי,
אני צריך שהנתונים יגיעו מעמודה של תצוגה מקדימה ושם יש לי 2 ערכים דינמים {שם פרטי} {גיל}, שאותם אני צריך שיחליפו מעמודות של שם פרטי ושל גיל.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי אין צורך לעשות עמודה של תצוגה מקדימה עם סוגריים מסולסלים כי אין אפשרות לערוך כך את התוכן
אפשר לעשות כך עמודה של שדה נוסחה אם הנוסחה הבאה וכן הלאה תוכל להעזר בGPT אם משהו לא תקין
"שלום רב " & {שם פרטי} & ", " &
IF(
{סוג ההודעה} = "הצטרפות למועדון",
"איזה כיף שהצטרפת למועדון!",
IF(
{סוג ההודעה} = "יום הולדת",
"מזל טוב ליום הולדתך!",
"המשך יום נפלא."
)
)
1733655391707.png

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי אין צורך לעשות עמודה של תצוגה מקדימה עם סוגריים מסולסלים כי אין אפשרות לערוך כך את התוכן
אפשר לעשות כך עמודה של שדה נוסחה אם הנוסחה הבאה וכן הלאה תוכל להעזר בGPT אם משהו לא תקין
"שלום רב " & {שם פרטי} & ", " &
IF(
{סוג ההודעה} = "הצטרפות למועדון",
"איזה כיף שהצטרפת למועדון!",
IF(
{סוג ההודעה} = "יום הולדת",
"מזל טוב ליום הולדתך!",
"המשך יום נפלא."
)צפה בקובץ המצורף 1841424
)
תודה רבה!!

פה בעצם צריך לשנות את הטקסט של ההודעות ברמת הנוסחה, אם אני מוסיף עוד סוג הודעה צריך לשנות את הנוסחה..

מה שאני בעצם מנסה לעשות זה שיהיה טבלה נוספת של ניסוחים ששם אני רוצה שיהיה אפשר לשנות את סוגי ההודעה אבל שישאירו ערכים קבועים שמשתנים כמו {שם פרטי} ו{גיל} ובטבלה של הלקוחות אני רוצה שיראו דוגמה של ההודעה שנשלחה עם השם הפרטי של אותו לקוח שנשלח אליו ההודעה.

מקווה שמוסבר מספיק טוב..

• הוסף לסימניות
אין בעיה אתה יכול לעשות טבלת ניסוחים נפרדת רק ללא הפניה דינאמית,
ז"א תעשה טבלת ניסוחים עמודת נושא נניח יום הולדת ועמודת ניסוח טקסט לא דינאמית נניח "מזל טוב ליום הולדתך המון אושר....." בטבלה נוספת כמו שצילמת יש את הלקוח שדה מקושר לטבלת הניסוחים עם העמודה הראשית "נושא" ושדה לוקאפ כמו שצילמת של הניסוח (אתה יכול אפילו להסתיר אותו)
עכשיו מה שנשאר זה לעשות שדה נוסחה עם שרשור השם והניסוח המקושר. בהצלחה מקווה שעניתי על השאלה
הרעיון כאן זה שתמיד יוכלו להוסיף ניסוחים בטבלת ניסוחים וזה לא מצריך שינוי של הנוסחא
CONCATENATE("שלום רב ",{שם פרטי} ,", ", {תצוגה הודעה (from סוג ההודעה)}, " ","המשך יום נפלא")

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה