כללי חילוקי דעות - אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
בד"כ לא מעלה לפה, אבל הפעם חורגת כי יש לי בעיה שלא מצליחה לפתור אותה.
עשיתי הזמנה לחנוכת הבית לעמותה,
זה אמור להיות למובייל.
שמרתי את זה על 72 DPI - והם אמרו שזה לא מספיק חד.
שמרתי את זה על 300 DPI - ועדין טוענים שלא רואים שינוי כמעט וזה עדין מטושטש.
מה עושים?
מצרפת את ההזמנה 300 DPI ואשמח שתגידו לי אם זה חד או לא?
ומה אני יכולה לעשות.
תודה רבה!!
אסנת

קבצים מצורפים

• הזמנה מוביל-01.jpg
    6.4 MB · צפיות: 152
  • הוסף לסימניות
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• הזמנה מוביל-01.jpg
    6.4 MB · צפיות: 80
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר. זה למובייל. אני במסך מחשב מתאמץ לקרוא בלי קשר שהטקסט מאוד מפוקסל.
הטיפוגרפיה פה מתאימה לדפוס לא לדיגיטל

• הוסף לסימניות
תודה.
אז איך יותר מתאים למוביל?

• הוסף לסימניות
שהטקסט יתפוס יותר מהשורה
להגדיל את הפונטים - כרגע הוא תופ רק את השלישי האמצעי וכל השאר ריק וזה מקום מסך חשוב.

• הוסף לסימניות
מפריע הטקסט הבהיר ע"ג הרקע השחור
קריא, אבל מאמץ מאד את העיניים
תשקלו להחליף לכהה ע"ג בהיר
הצעה נוספת:
בשביל שלא יצא טקסט כ"כ ארוך שגם זו נקודה שמפריעה
תנסו לשים את השעות בצד ימין בתוך בוקסה
ובצד שמאל את הפירוט מה יש באותה שעה
זה גם יותר מתאים לדיגיטל (בדיגיטל חושבים קוביות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה